Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poľská kozmetika Ziaja to je to najlepšie pre vás!

.sponzorované .promotion

Značka Ziaja vznikla v roku 1989. Výrobu tvárovej, telovej a vlasovej kozmetiky začal manželský pár lekárnikov Zenon a Alexandra Ziaja v poľskom meste Gdansk. Spolupracujú s najlepšími kozmetológami a farmaceutmi. Kombinujú terapeutické a výživné zložky a to je zárukou vysokej kvality výrobkov. Prípravky sú určené na ukludnenie podráždenej pleti, zlepšujú farbu, uvoľňujú a vyživujú pokožku. Značka úspešne kombinuje dávne recepty na krásu s vedeckými poznatkami.

Poľská kozmetika Ziaja to je to najlepšie pre vás! MikhalchukStudio / Shutterstock.com

všetky prípravky sú vyrábané podľa európskych noriem. Hotové produkty prechádzajú niekoľkými stupňami kontroly vrátane kontroly na dermatologickej klinike. Maximálna účinnosť a hypoalergénnosť prírodnej poľskej kozmetiky Ziaja je výsledkom úspešnej kombinácie prírodných rastlinných extraktov a olejov so syntetickými zložkami. Prvým produktom, ktorý uviedla na trh značka Ziaja, bol prírodný olivový krém, ktorý Zenon Ziaja urobil pomocou mixéra na zmrzlinu! Tento prírodný olivový krém zostáva jedným z najpredávanejších produktov aj dnes.

Prečo Ziaja

  • Kozmetika kombinuje prírodné zložky s bezpečnými syntetickými látkami. Vďaka jedinečnému zloženiu pôsobia produkty rýchlo a účinne.
  • Sortiment ponúka výrobky pre ženy aj mužov.
  • Značka ponúka sady produktov, ktoré môžu byť skvelým darčekom kvôli originálnemu baleniu.
  • Pánska sada obsahuje výrobky na holenie. Jemné zloženie výrobkov zmäkčuje a odstraňuje podráždenie. Pre ženy ponúka kompletnú starostlivosť o tvár a telo.
  • Značka je dostupná v 78 krajinách.
  • Ziaja tiež ponúka celý rad produktov pre jemnú detskú pokožku. Pre dojčatá je to kompletný rad starostlivo navrhnutých výrobkov.

Výrobky značky Ziaja obsahujú viac ako 3 000 aktívnych zložiek: prírodný olivový olej, repkový olej, arganový olej, aloe vera, komplex kozieho mlieka, kakaové maslo, bambucké maslo, proteíny a mnoho ďalších, ktoré sa používajú v prémiových značkách pre starostlivosti o pleť. Devízou značky je dbať o zdravie a krásu zákazníkov, preto ponúkajú produkty, ktoré kombinujú vedecky overené prírodné zložky a moderné technológie.

Ziaja, to sú moderné výrobky pre starostlivosť o pleť, ktoré sú:

  • vyvinuté na základe inovatívnych receptúr a prírodných zložiek najvyššej kvality
  • vyrobené najmodernejšími technológiami
  • klinicky a alergicky testované na dermatologickej klinike Gdaňskej lekárskej akadémie a na ďalších klinikách v Poľsku i v zahraničí
  • nie sú testované na zvieratách
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite