Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Najkrajšie zimné radovánky na Slovensku

.sponzorované .promotion .promotion

Zima pomaly klope na dvere a ani sa nenazdáme, pocítime na nose prvé vločky snehu. Zrejme sa zhodneme na tom, že na horách je zima vždy najkrajšia.

Najkrajšie zimné radovánky na Slovensku Novovybudovaný dizajnový Chalet Salamandra s boha- tým zázemím a dôrazom na súkromie.

ste rodinne založení a najradšej sa oddávate snehovým radovánkam spolu so svojou rodinou? Alebo ste aktívny typ prahnúci po akčnejšej dovolenke? Máme pre vás tip v oboch prípadoch! V Salamandra resort nájdete všetko, čo na zimnú dovolenku potrebujete, či už cestujete vo dvojici, ako skupina alebo plánujete rodinný pobyt. Súčasťou rezortu je štvorhviezdičkový hotel s kapacitou do 140 osôb, wellness centrom a gastronómiou na špičkovej úrovni. 

Jednou z aktivít, ktorá k zime neodmysliteľne patrí, je lyžovačka. Nie každý hotel má výhodu v tom, že sa nachádza len niekoľko metrov od zjazdovky, takže na svahu ste doslova o niekoľko minút. Hotel Salamandra**** ponúka úschovňu lyží a lyžiarok, kde si môžete po aktívnom dni všetky veci bezpečne odložiť.  Ďalším benefitom je dostupnosť rezortu. 

Najjužnejšie položené lyžiarske stredisko na Slovensku si získava čoraz viac fanúšikov, a to nielen medzi južnými regiónmi. Veď plnohodnotnú lyžovačku si môžete užiť už 1,5 hodiny od Bratislavy. Zázemie štvorhviezdičkového hotela situovaného hneď pod svahom je vyhľadávaným miestom aktívnej dovolenky s rodinou. Malé deti obľubujú detský svah v spodnej časti kopca, kde si môžu cibriť svoje lyžiarske schopnosti s pomocou skúsených inštruktorov. Obľúbenou postavičkou je aj hotelový maskot Hugo. 

Pre „nelyžiarov“ dávame do pozornosti klzisko s umelým chladením. Nebojte sa, korčule vám radi požičajú, potrebovať budete už len odvahu ísť do toho! V prípade, že ani korčuľovanie nie je vašou šálkou kávy, prechádzka krásnou zimnou prírodou v okolí rezortu vám určite dobije baterky. Horúcou novinkou v rezorte je novovybudovaný luxusný chalet s kapacitou až 19 osôb. 

Nachádza sa v tesnej blízkosti hotela, priamo v areáli lyžiarskeho strediska Salamandra resort. Chalet je ideálnu voľbou pre všetkých, ktorí pre svoj pobyt vyhľadávajú súkromné prostredie horskej chaty. Dispozíciu a vybavenie chaletu ocenia predovšetkým väčšie skupiny, keďže ponúka 5 izieb rôznej veľkosti so samostatnou kúpeľňou a TV. Dominantou priestoru je spoločná obývacia izba s kuchyňou a krbom, ktorý dotvára pohodovú rodinnú atmosféru. Spustenie predaja je predbežne naplánované začiatkom decembra 2020. 

Nepremeškajte jedinečnú šancu zakúpiť si pobyt spojený s lyžovačkou už túto zimnú sezónu. Dovolenku v Chalete Salamandra teraz môžete aj vyhrať. Zakúpením pobytového poukazu v Hoteli Salamandra na rok 2021 ste automaticky zaradení do žrebovania o pobyt. 

Darujte pod stromček svojim blízkym nezabudnuteľné spoločné chvíle v nádhernom prostredí Salamandra Hotel & Resort. Práve teraz sme pre vás pripravili špeciálnu zľavu 20 %, ktorá je platná do 15. 12. 2020. Poukazy sú už rokmi overeným darčekom, ktorý si u nás pochválilo mnoho spokojných hostí...

...Pretože krásne chvíle plné pohody, radosti a pokoja nemusia byť len na Vianoce! 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite