Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polnoční vyjedači chladničiek, nastal váš čas!

.sponzorované .promotion

Pre všetkých polnočných vyjedačov svitla nádej – v Lidli teraz môžu získať súpravu exkluzívnych príborov od tradičnej slovenskej značky Berndorf Sandrik.

Polnoční vyjedači chladničiek, nastal váš čas!

poznáme ich, žijú medzi nami a hoci sa snažia maskovať a zapierať, veľmi dobre vieme o ich činoch. Priznanie je poľahčujúca okolnosť, ale čo ak je vinný každý? Pretože taká je pravda, oni sú my a my sme oni. Polnoční vyjedači. Ich výskyt sa zvyšuje priamo úmerne s blížiacimi sa sviatkami. 

Nie je možné ich zastaviť, pokušenie je priveľké.  Kde kto povie, že s nájazdmi všetkých členov rodiny do chladničiek a špajzí je potrebné sa zmieriť. Šťastie však praje pripraveným a to najchutnejšie sústo sa možno ujde práve tomu, kto bude pripravený najlepšie. 

Pre všetkých polnočných vyjedačov svitla nádej – v Lidli teraz nájdu súpravu exkluzívnych príborov Berndorf Sandrik. https://www.youtube.com/watch?v=PLDfhN1PRK0 Za každých 20€ hodnoty nákupu získate od 23. novembra jednu nálepku. Kupón so šiestimi nálepkami znamená fantastickú 80%-nú zľavu na príbor slovenskej značky s tradíciou od roku 1843. Set Berndorf Sandrik pozostávajúci zo stolovej  lyžice, vidličky, noža a lyžičky na kávu, získate vďaka vyplnenému kupónu za symbolickú sumu 1,99€. Príbor je možné zakúpiť si počas trvania akcie za plnú sumu 9,99€. Polnoční vyjedači pamätajte: ak zaútočiť na chladničku, tak s najlepšou zbrojou!

Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na www.lidl.sk, www.spolocenskazodpovednost.sk a na sociálnych sieťach.

Facebook: https://www.facebook.com/lidlslovensko

Instagram: https://instagram.com/lidlsk/

YouTube Lidl Slovensko: https://www.youtube.com/lidlslovensko

YouTube Kuchynalidla: https://www.youtube.com/kuchynalidla

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lidl-slovenská-republika-v-o-s-

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite