Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Gansberg Koliba: Nadčasová kvalita nestarne

.sponzorované .promotion

Súčasnosť je v znamení turbulentných zmien, ale sú veci, ktoré sa nemenia – ako dopyt po prémiovom bývaní. Nadčasová kvalita nestarne. A keď už, rokmi naberá na hodnote, nie na vráskach.

Gansberg Koliba: Nadčasová kvalita nestarne

v našom hlavnom meste pribudlo za ostatné roky niekoľko zaujímavých developerských projektov prémiového rangu, no nájsť taký, ktorý spĺňa všetky predstavy o nadštandardnom bývaní vrátane túžby sťahovať sa hneď a bez čakania na kolaudáciu, to je stále rarita. 

Gansberg Koliba, situovaný na pravom svahu lukratívnej bratislavskej štvrte, danú možnosť ponúka. Aktuálnosť ponuky je ale limitovaná veľkým záujmom  – v predaji ostávajú už iba posledné voľné byty, ktoré zaujmú svojou metrážou a exkluzívnymi parametrami. 

unikátnosť má v DNA

Keď bol Gansberg Koliba ešte len vo fáze skíc, už vtedy o ňom tvorcovia z ITB Development hovorili, že ide o prvý developerský projekt na Slovensku s unikátnym cielením – jeho ambíciou bolo osloviť náročnú klientelu, ktorá si potrpí na individualizované riešenia. A tak sa zrodila idea delenia bytov podľa základných preferencií životného štýlu. GARDEN pre milovníkov vlastného záhradného zátišia v centre mesta, QUIET pre tých, čo si potrpia na extra vysoký akustický komfort, CITY VIEW s impozantnými výhľadmi na Bratislavu a PREMIUM ako prepojenie všetkých prémiových čŕt v jednom obytnom priestore. 

premyslený do posledného detailu

To, čo tamojšie byty spája, je dôraz na detail. Všetko od kúpeľňovej sanity, cez exkluzívne dizajnérske spolupráce až po sofistikovanú architektúru zohľadňujúcu špecifický ráz okolia je vyhotovené tak, aby finálny projekt ústil do jednoliato luxusného výsledku.

Na mieru navrhnuté exteriérové zábradlia s atypickými vzormi, kvetináče z juhoamerickej dreviny cumaru s integrovanými klimatizačnými jednotkami či penthousové byty obložené eternitom tak, že ich tvar evokuje hadie šupiny... to je len pár príkladov, ako tento akcent na detail vyzerá v praxi. 

vyšší level komfortu

A ani zariadenie vo vnútri v ničom nezaostáva za vysoko nastaveným štandardom. K základnej výbave bytov patria hliníkové okná, podlahové vykurovanie, predpríprava na klimatizáciu, exteriérové žalúzie, ako aj extra pevné a bezpečné vchodové dvere z dielne českej rodinnej firmy SAPELI. Miestnosti zdobí odolná a elegantná drevená podlaha od Parkett Designer a v kúpeľniach sa vynímajú výrobky svetoznámej značky Villeroy & Boch.

diskrétne luxusný

Rezidenčný „high-end“ Gansberg Koliba sa v kontexte okolitej zástavby vizuálne vyníma a môže vo svojom segmente konkurovať európskym developerským projektom, no už pri letmom pohľade z ulice vám bude jasné, že na seba neupozorňuje okázalo. Ide skôr o typ diskrétneho luxusu, ako elegantnejšej alternatívy k prvoplánovej efektnosti.

Gansberg Koliba zvábi tých, ktorí sa chcú doma cítiť príjemne ako na dovolenke a popri pohodlí v byte či v oddychových zónach areálu si užívať aj vyváženosť mestsko-prírodnej scenérie. Z domu máte na dosah lahodné staromestské kávičky, rovnako ako osviežujúcu malokarpatskú zeleň. No pri precíznosti, s akou bol projekt vypracovaný, vás nepochybne čaká veľa takých dní, keď nedáte prednosť jednému ani druhému a úplne sa uspokojíte s vyloženými nohami na vlastnej priestrannej terase. 

Viac na www.gansberg.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite