Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Teraz je čas hýbať sa s VENU® SQ. Nové GPS smart hodinky od značky Garmin

.sponzorované .promotion

Dnes Garmin predstavil svoje najnovšie smart hodinky Venu Sq a Venu sq Music, ktoré kombinujú nenútený štýl s najpokročilejšou sadou monitoringu zdravia na trhu. Hodinky majú aj množstvo športových funkcií, ktoré pri tomto výrobcovi samozrejmosťou

Teraz je čas hýbať sa s VENU® SQ. Nové GPS smart hodinky od značky Garmin

smart funkcie zahŕňajú okrem bežných upozornení na hovory, správy a iné, aj bezkontaktné platby Garmin Pay, internú pamäť na prehrávanie 500 skladieb a offline play listov z vašich obľúbených streamingových služieb. Praktický hranatý farebný displej, výdrž batérie 6 dni v režime smart hodiniek (14 hodím GPS).

zdravie a aktivita

Venu Sq berie vaše zdravie vážne, rozšírená sada funkcí si pomáha optickým pulzomerom, ktorý zaznamenáva váš tep niekolkokrát za sekundu, dokáže zmerať okysličenie krvi a doplniť pokročilý monitoring spánku o dôležité údaje. Bežné funkcie ako sledovanie dýchania, hydratácie alebo menštruačného cyklu sú doplnené aj o komplexnejšie metriky ako Body Battery, ktoré vyhodnocujú úroveň vašej energie počas dňa. Ak si situácia vyžaduje “ z hlbok sa nadýchnuť “ môžete využiť niektoré z dychových cvičení priamo na hodinkách: Pokoj - na zlepšenie spánku. Koherencia - pre rovnováhu a pokoj. A dve verzie-  Oddych a Sústredenie. 

športové a tréningové funkcie

Keď  príde čas športu, na výber máte viac ako 20 predinštalovaných aplikácií na aktivity pod holým nebom, alebo vo vnútri. Pilate, joga, sila, beh, plávanie v bazéne, cyklistika a to sme vymenovali len pár. Okrem toho sledujete aj svoje kroky, spálené kalorie intenzívne minúty a iné.  Priamo v hodinkách máte nainštalované rôzne cvičenia, ktoré si môžete podľa výberu dopĺňať z vašej aplikácie Garmin Connect. Ak potrebujete tréning “šitý na mieru”, využite adapívne tréningové plány Garmin Coach na 5k, 10k a polmaraton.

smart funkcie pre život a pohyb

Venu Sq poskytuje nepretržité pripojenie, ktoré ponúka užitočné funkcie:- Upozornenia na úrichádzajúce hovory, textové správy, soc. siete, kalendáre, pripomienky a iné. Použivatelia operačného systému Android môžu odpovedať na správy priamo z hodiniek.- Hudobný prehrávač s internou pamäťou umožňuje okrem bežných hudobných súborov sťahovať aj playlisty zo streamingových služieb ako Spotify, Amazon Music a  Deezer a prehrávať ich v offline režime.

Zdieľanie polohy a bezpečnostné funkcie zabezpečujú zdieľanie vašej polohy v reálnom čase, alebo v prípade nehody (automaticky) alebo v prípade potreby (manuálne) odošlú vašim predvoleným kontaktom aktiálnu polohu.- Bezkontaktné platby Garmin Pay sú jednoduchým a bezpečným spôsobom ako zaplatiť  - Prispôsobte si vzhľad a funkcie vašich hodiniek s tisíckami štýlov pozadia, aplikácií a widgetov zdarma na Connect IQ store.- Kompatibilné s takmer každým telefónom s Android alebo iOS.

verzie a ceny

Základná séria Venu sq s dotykovým 1,3” displejom zakrytým Corning® Gorilla® Glass má ľahkú hliníkovú lunetu a silikónové náramky. Bude už čoskoro dostupná v troch farbách za 199,99€ a Venu Sq Music, ktoá má navyše hudobný prehrávač, taktiež v troch farbách za 249,90€. Nájdete ich na webe www.garmin.sk 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite