Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bakarát - obľúbená hra Jamesa Bonda

.sponzorované .promotion

Slávna filmová séria o agentovi 007, inšpirovaná rovnako úspešnými románmi Iana Fleminga, je dnes neoddeliteľnou súčasťou našej popkultúry. Meno James Bond sa počas uplynulých desaťročí stalo synonymom práce v tajných službách, vyberaného vkusu a života na vysokej nohe. Je viacero vecí, bez ktorých si už správnu “Bondovku” ani nedokážeme predstaviť, návšteva kasína je jednou z nich.

agent 007 si na svoj štýl potrpí, či už ide o ženy, oblečenie, autá, alebo o jeho obľúbenú hru - Bakarát . Táto slávna kartová hra - obľúbená hra Iana Fleminga, pôvodného autora legendárneho agenta 007 - sa celé stáročia tešila obľube hráčov z rôznorodých krajín sveta. Postupom času sa vyvíjali stále nové verzie tejto známej hry. Vždy keď bol bakarát predstavený v novom kúte sveta, miestni nadšenci sa pokúsili vytvoriť si vlastnú, modifikovanú verziu aby sa ich kasína stali niečím výnimočné. Takto sa zrodili legendárne francúzske verzie ako Chemin de Fer a Baccarat en Banque, ako aj populárny argentínsky Punto Banco, ktorý je obľúbenou verziou v Las Vegas. 

V dnešnej dobe sa bakarát, tak ako všetky hazardné hry, v čoraz väčšej miere presúva do online prostredia. Hranie online umožňuje hráčom veľmi jednoducho vyhľadať svoju obľúbenú verziu hry - o tie v prostredí online bakaratu nie je núdza. Z najobľúbenejších je dobré spomenúť VIP bakarát, Progresívny bakarát, Baccarat Squeeze, Speed baccarat, či Minibakarát. V mnohých z nás môže koncept hrania hazardných hier cez internet vzbudzovať prvotnú nedôveru. Pravdou je, že na internete je oveľa jednoduchšie natrafiť na pofidérnych prevádzkovateľov, než na ulici. 

To však nie je problémom licencovaných a regulovaných kasín, ktorých softvéry sú starostlivo kontrolované a testované tretími stranami. Pri týchto kasínach je naozaj možné hovoriť o dôveryhodnosti, ktorá v ničom nezaostáva za dôveryhodnosťou tých kamenných. Kvalitné licencované kasína vám tiež ponúknu adekvátnu zákaznícku podporu. S ochotou odpovedia na vaše otázky a budú sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, na ktorý natrafíte. Netreba zabúdať, že úspech týchto prevádzkovateľov na trhu závisí od spokojnosti ich klientov, takže adekvátna starostlivosť je niečo, čo hráčovi právom patrí, a čo môže od skutočne dobrých operátorov očakávať.

Okrem samotnej licencie a regulácie, ktoré sú nevyhnutným predpokladom akejkolvek dôveryhodnosti operátora, existuje viacero ďalších ukazovateľov, ktoré naznačujú, či ide o kvalitný podnik, alebo podnik, pred ktorým by ste sa mali mať radšej na pozore. Ide o detaily ako počet jazykov, stolov a ponúkaných hier, ale aj o informácie, ktoré operátor o svojom fungovaní a svojich hrách poskytuje. V neposlednom rade je potrebné pozrieť sa aj na vývojára softvéru, ktorý online kasíno používa. 

Čím renomovanejší vývojár, tým väčšia je záruka, že ním vyvinutý softvér bude skutočne bezpečný a spoľahlivý. Kryptomeny, ako je napríklad Bitcoin, sú vo svete online hazardu čoraz populárnejšou voľbou. Ich používanie poskytuje bezprecedentnú bezpečnosť a anonymitu, nakoľko vďaka nim nemusíte používať debetné a kreditné karty. Odpadnú tiež potreby registrácií a prevody sú, v porovnaní s tradičnejšími metódami, omnoho rýchlejšie. Dnešná doba praje v čoraz väčšej miere digitalizácii a presunom do online prostredia. 

Napriek tomu správnym postojom a bezpečným správaním je bez väčších problémov možné využiť nebývalé možnosti, čo táto modernizácia prináša, bez toho, aby sme obetovali bezpečnosť a istoty, na ktoré sme z kamenných prevádzok zvyknutí. Aj samotný bakarát prežil počas stáročí svojej existencie obrovské množstvo prelomových období, kedy sa ľudská spoločnosť vo veľkom menila, no je tu s nami dodnes. 

Pokiaľ si hráč dá záležať na výbere svojho kasína, tak ako si dá záležať na samotnej hre, dokáže z tohto presunu do online sveta vyťažiť cenný zážitok z kvalitnej hry, ktorá by pre neho bola možno inak nedostupná, či už pre vzdialenosť kamenných kasín, alebo nedostatku času. Tak, ako sa stále natáčajú nové filmy o slávnom Jamesovi Bondovi, tak ani kartové hry zrejme nikdy neprídu o svoju nezameniteľnú atmosféru a šarm. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite