Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Výnimočný ročník výnimočnej konferencie o digitálnom vzdelávaní - e-learnmedia CAFÉ 2020

.sponzorované .promotion

Bratislava, 23. septembra 2020 –  Svet sa mení a digitálna transformácia naberá na obrátkach. Sme svedkami toho, ako technológie dokážu pomáhať aj v časoch nepredvídateľných a náhlych zmien. Hlavnou témou 10. ročníka konferencie e-learnmedia CAFÉ je DIGITÁLNA TRANSFORMÁCIA. Bude sa hovoriť o tom, aká je úloha digitálneho vzdelávania v procese transformácie, ale aj v čase krízy. Ako digitálne vzdelávať zamestnancov dnes a ako ich pripraviť na vzdelávanie a prácu v budúcnosti.

v  bratislavskom  Lindner Hotel Gallery Central sa už 1. októbra stretnú osobne či online špičkoví experti z oblasti vzdelávania a biznisu, aby mohli s účastníkmi konferencie zdieľať svoje poznatky a skúsenosti s  digitálnou transformáciou vzdelávania do každodennej reality a  podpory biznisu. 

Tento rok bude možné konferenciu absolvovať okrem prezenčnej formy aj ONLINE. „Výročný 10-ty ročník e-learnmedia CAFÉ sme sa snažili od prvého dňa urobiť skutočne výnimočným, čo snáď potvrdzuje aj témami rozmanitý program konferencie. Prihovoria sa nám spíkri z amerického Seattle-u, ale aj z Vietnamu a samozrejme niekoľko výnimočných hostí v rámci CZ & SK regiónu. Oblasť digitalizácie vzdelávania je dnes oveľa širšia, než tomu bolo len 10 rokov dozadu a mňa osobne veľmi teší, že táto naša networkingová platforma stále dokáže reflektovať na aktuálne trendy a  neustále napredujúce potreby a očakávania L&D tímov. 

V  kontexte doby, ktorú aktuálne všetci prežívame, sú témy digitálnej transformácie a podpory vzdelávacích a rozvojových aktivít prostredníctvom moderných technológií o to viac aktuálne a pre organizácie nevyhnutné. Veríme, že sa nám podarí stretnúť tento rok aj osobne. Sledujeme však súčasnú situáciu a všetky bezpečnostné opatrenia súvisiace s pandémiou a sme pripravení flexibilne na aktuálne zmeny reagovať, “ hovorí Juraj Gabrhel, CEO spoločnosti e-learnmedia.  

Tento rok sa okrem iného dozviete, ako prebieha vzdelávanie a digitálna transformácia vo svete banky, ale aj praktické skúsenosti so zavádzaním digitálneho vzdelávania vo vysoko regulovanom odvetví. Predstaví sa integrálny ekosystém Totara Talent Experience Platform, ktorý prepája systém riadenia vzdelávania (LMS), platformu vzdelávania zameranú na zážitok používateľa (LXP) a komplexný systém riadenia výkonnosti v rámci jednej flexibilnej architektúry. 

Mnohých určite zaujme ukážka najnovších trendov v oblasti vzdelávania v prostredí virtuálnej a rozšírenej reality. Inšpiratívnou témou konferencie bude tiež pohľad na priebeh a špecifiká digitálnej transformácie až z ďalekej Ázie. Dozviete sa aj, ako zaujať dnešných mladých ľudí, o ktorých sa hovorí, že sa už narodili s mobilom v ruke, ako ich efektívne vzdelávať online a zaujať ich pozornosť. 

Zaujímavou a interaktívnou témou bude aj pohľad na to, ako zvoliť jednoduché a zároveň bezpečné nástroje pri digitalizácii vzdelávania. V neposlednom rade, o svoje skúsenosti s digitálnou transformáciou sa podelí aj Tom Kuhlmann – svetová osobnosť v oblasti  e-learningu, ktorý sa pozrie na to, akým výzvam dnes čelí téma instructional design-u a online vzdelávania všeobecne. e-learnmedia CAFÉ je priestor, ktorý e-learnmedia už desiaty rok tvorí a pripravuje pre svojich klientov, partnerov a všetkých záujemcov o digitálne vzdelávanie. 

Snahou je prinášať a zdieľať najnovšie poznatky a skúsenosti z oblasti digitálneho vzdelávania (CAFÉ je akronym pre Client Advisory Forum Event).  Počas konferencie e-learnmedia CAFÉ 2020 sa môžete tešiť nielen na diskusiu o odborných témach, ale aj na networking v príjemnej atmosfére, či už prezenčne, alebo v online priestore.  Všetky informácie o konferencii e-learnmedia CAFÉ 2020 nájdete na www.e-learnmedia.cafe.  

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite