Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poistenci Unionu budú mať testovanie na koronavírus lacnejšie

.sponzorované .promotion

Zľava bude poskytnutá po preukázaní sa preukazom poistenca.

Poistenci Unionu budú mať testovanie na koronavírus lacnejšie

či už potrebujete test na Covid-19 kvôli prechodu hraníc alebo sa ním musíte preukázať u svojho zamestnávateľa, ako poistenci Unionu zaň zaplatíte menej. „Kto si chce dať vyhotoviť PCR-test na vlastnú žiadosť, dostane zľavu z poplatku hneď v niekoľkých zmluvných laboratóriách,“ informuje Beáta Dupaľová Ksenzsighová, hovorkyňa Unionu.

Ide o tieto zariadenia:

V oboch týchto zariadeniach je bežná cena pre samoplatcu 70 eur; pre samoplatcu z Unionu je to 48 eur. Zľava bude poskytnutá po preukázaní sa preukazom poistenca.

  • Alpha Medical, s. r. o. –Bežná cena testu je 54 eur. Cena pre samoplatcu z Unionu je 48 eur. 

„Union ZP ako prvá zazmluvnila RT-PCR testy na ochorenie SARS-COV-2 teda tzv. COVID-19.  Tieto testy majú naši poistenci zadarmo v zmluvných laboratóriách, ak im ich indikuje ich ošetrujúci lekár,“ hovorí Dupaľová Ksenzsighová. Upozorňuje, že poisťovňa má zazmluvnenú najširšiu sieť laboratórií, v ktorých tieto testy hradí: „V tomto teste sme ako poisťovňa lídri. Jednak z pohľadu počtu laboratórií, kde majú naši indikovaní poistenci daný test zadarmo a tiež z pohľadu počtu laboratórií, kde naši poistenci-samoplatci majú zľavy na daný test,“ uzatvára.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite