Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Event v znamení: Elegancia minulosti, luxus súčasnosti

.sponzorované .promotion

Ako vyzerá firemné stretnutie, konferencia, event alebo teambuildig v historickom kaštieli? S narastajúcimi nárokami na exkluzivitu a originalitu je čoraz ťažšie pre organizátorov podujatí, pre firemných partnerov a delegátov vytvoriť tzv. „Wow effect“. Aktuálne požiadavky na konferencie, biznis stretnutia, klientské podujatia a teambuildingy zahŕňajú technologickú vyspelosť, dopyt po nezabudnuteľnom zážitku a personalizáciu.

Event v znamení: Elegancia minulosti, luxus súčasnosti

pre zorganizovanie úspešnej konferencie alebo firemného eventu už nestačí iba moderná technológia a zaujímavý program. Dôležitý je predovšetkým strategický výber miesta. Art Hotel Kaštieľ v Tomášove, vzdialený 10 kilometrov od hlavného mesta, je precízne zrekonštruované barokové šľachtické sídlo, ktoré bolo postavené pred 250 rokmi barónom Jeszenákom. 

Honosnosť s ktorou bol postavený v súčasnosti láka hostí z celého Slovenska a aj vďaka lukratívnosti a profesionalite prístupu sa stal sa vychýreným miestom nielen pre svadby, ale aj pre konferencie, korporátne eventy či firemné rodinné dni. 

Art Hotel Kaštieľ ponúka konferenčné miestnosti s kombinovanou kapacitou viac ako 500 osôb. Vďaka svojej členitosti je však vhodný aj pre teambuildingy s 10-členným tímom, ale i na konferenciu s 250 delegátmi. Hotel navyše disponuje 20-timi luxusne zariadenými art-decovými a barokovými izbami s kapacitou 53 lôžok, modernou banketovou sálou pre 250 osôb, troma barokovými salónikmi na poschodí s kapacitou do 70 osôb a stanom na nádvorí s kapacitou 200 osôb, ktorý je možné predĺžiť a kapacitu priestoru tak zväčšiť na požadované množstvo hostí.

Srdcom hotela je reštaurácia Regnum ocenená druhým miestom v rebríčku „Hotelová reštaurácia roka 2019“ od Gurman Awards, ktorá sa pod vedením šéfkuchára Rastislava Mikloviča postará o impozantný gurmánsky zážitok pre všetkých hostí. Skvelej modernej panónskej kuchyni sekundujú famózne dezerty, ale i lahodné vína od lokálnych vinárov z Malých Karpát.  

Pre zážitkuchtivých Art Hotel Kaštieľ ponúka široké možnosti sprievodného programu – FootGolf, Adventure minigolf, privátne wellness s vírivkou a saunami, vonkajší vyhrievaný bazén, 250-ročnú vínnu pivnicu, rozľahlý anglický park s amfiteátrom, ruské kolky či záhradné šachy.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite