Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zodpovedný prístup telekomunikačného operátora. Prácu aj štúdium doma uľahčuje sériou benefitov

.sponzorované .promotion

Pandémia ochorenia COVID-19 nám od základov zmenila životy. Tie sa síce po dlhých týždňoch izolácie a obmedzení pomaly dostávajú do normálu, avšak jej dôsledky budeme pociťovať ešte dlhú dobu.

Zodpovedný prístup telekomunikačného operátora. Prácu aj štúdium doma uľahčuje sériou benefitov archiv Orange sk

viaceré bežné veci, na ktoré sme boli zvyknutí, ešte neplatia, pandémia nás prinútila tráviť viac času doma, mnohých dostala do sociálnej a spoločenskej izolácie. Mnohé spoločnosti sa snažia obyvateľom v tejto situácii pomáhať. Niekoľko bezplatných benefitov si pre ľudí pripravil aj najväčší slovenský mobilný operátor. 

Orange dlhodobo presadzuje spoločensky zodpovedný prístup. Dokazuje to aj v tomto období, kedy rýchlo zaviedol dôležité opatrenia, ktoré pomáhajú a uľahčujú zákazníkom čas strávený doma, aby mohli držať spolu a správať sa zodpovedne. 

extra dáta pre rodičov a študentov  

Ak vás trápi problém s nedostatočným pripojením, využite benefit v podobe 10 GB dát zadarmo. Stačí zaslať SMS v tvare DATA na číslo 317. Služba je určená pre zákazníkov Orangeu, ktorí pracujú a študujú z domu. 

spolu vďaka dátovému balíku Čet

Aby ste boli v kontakte s blízkymi, Orange ponúka neobmedzené SMS a MMS správy a tiež Nonstop dátový balík Čet. Vďaka nemu máte sprístupnené služby ako Whatsapp, Messenger, Skype alebo Viber bez toho, aby ste míňali svoje vlastné dáta. Stačí poslať SMS v tvare CET na číslo 716, v prípade neobmedzených SMS/MMS v tvare SMS na čísle 316.

archív Orange SK

TV program pre milovníkov športu 

Na stanici Orange Sport si športoví fanúšikovia vychutnajú reprízy futbalových zápasov Ligy majstrov UEFA a súboj najlepších futbalistov planéty v 30-dielnom dokumente National Icons. Tí, ktorí chcú zostať fit aj doma, ocenia pravidelné domáce cvičenie s  majsterkou sveta v aerobiku. Absolútnou novinkou je televízny prenos e-športových zápasov Y-Games @Home a eFortuna liga Challenge.

zodpovedný prístup aj k deťom

Kvôli zatvoreným školám trávia deti viac času v online svete. Orange sa dlhodobo angažuje v téme naučiť deti zodpovedne a bezpečne využívať technológie. Realizuje program www.detinanete.sk, ktorý ponúka rady a informácie, ako ich chrániť pred nástrahami internetu.

myslí na tých najzraniteľnejších

Nadácia Orange v polovici marca zriadila Fond pomoci. V prvej fáze vyčlenila 100 000 eur pre takmer 180 000 ľudí do zariadení poskytujúcich sociálne služby, seniorom, ľuďom so zdravotným znevýhodnením, bez domova a ohrozeným komunitám. V rámci vývoja situácie následne navýšila Fond o ďalších 100 000 eur.

pomoc od zamestnancov Orangeu

Nadácia Orange zriadila aj Zamestnanecký fond pomoci. Celkovou sumou 8 712 eur podporila žiadosti zamerané na ochranu ľudí, prevenciu voči riziku nákazy, zamedzeniu jej ďalšieho šírenia a eliminácie dôsledkov ohrozujúcich istoty ľudí. Zamestnanci tak pomohli ďalším takmer 6 000 jednotlivcom.

linka pomoci pre každého

Na Slovensku sa lieči na psychiatrické diagnózy 350 000 ľudí. Ďalších 750 000 ľudí s príznakmi je bez liečby. Nadácia Orange a Orange sa rozhodli podporiť Krízovú linku pomoci, o ktorej viac informácií nájdete na www.krizovalinkapomoci.sk. V prípade potreby môžete využiť bezplatnú nonstop linku na čísle 0800 500 333.

spolu a zodpovedne na jednom mieste

Benefity pre zákazníkov, ktoré im umožnia zostať v spojení s blízkymi, odporúčania a tipy na zodpovednosť aj vo využívaní telekomunikačnej siete a všetky opatrenia a formy pomoci Orangeu a Nadácie Orange v súvislosti s aktuálnou situáciou nájdete na https://www.orange.sk/spoluazodpovedne

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite