Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prepájame expertov a referencie naprieč rodinným podnikaním

.sponzorované .promotion

Uvedomujeme si, že mnohé rodinné firmy prežívajú náročné obdobie, počas ktorého musia riešiť nielen každodenné povinnosti, ale aj budúcnosť.

Prepájame expertov a referencie naprieč rodinným podnikaním

veľmi ma teší, že experti z poradenskej spoločnosti nebotra consulting a našej poradenskej skupiny Jenewein Group sa v tomto neľahkom čase rozhodli spojiť sily a založiť združenie rodinných poradcov Partneri rodinných firiem (PRF) orientované na poradenstvo rodinným firmám.

Skúsenosť hovorí, že spolupráca s rodinnou firmou je predovšetkým o vzťahu s jej majiteľom a rodinou. Rodinné firmy sú verné, často ide o partnerstvo na celý život. Na rozdiel od iných firiem špecifikom rodinných firiem je osobitý prístup a spôsob vedenia vrátane spolupráce s rôznymi poradcami, ktorí si u majiteľa podávajú kľučky, čo podnikateľské rodiny oberá o čas a energiu, až sa im začnú vyhýbať.

Vzhľadom na to, že zakladajúci experti združenia PRF sú sami majiteľmi alebo partnermi v súkromných poradenských spoločnostiach a majú vlastné rodinné príbehy, rozhodli sa k majiteľom rodinných firiem a ich rodinám pristupovať inak a koordinovane. Zakladajúci experti majú ambíciu prepojiť špecializácie a referencie naprieč rodinným podnikaním, ktoré patria k najlepším na trhu v príslušnej oblasti.

Každá rodina a rodinná firma navyše cez PRF združenie získa osobného concierge, ktorý bude nápomocný pri každej individuálnej požiadavke a rodinným firmám a ich majiteľom alebo manažérom pomôže orientovať sa na základe nestrannej rady. Každá rodina je totiž jedinečná a PRF experti chcú spoločne s majiteľmi a ich rodinami riešiť všedné starosti, ale aj neočakávané výzvy a spoločne hľadať najvhodnejšiu cestu do budúcnosti a udržať na nej stanovený smer. Nájsť a rozvíjať originálny prístup ku každému podnikateľskému a súčasne rodinnému príbehu.

V nebotre sú úspešní v posudzovaní, príprave a realizácii rôznych projektových zámerov. Jej poradcovia viac ako 15 rokov hľadajú a rozvíjajú podnikateľský potenciál svojich klientov vrátane rodinných firiem, aby pracovali efektívne – z hľadiska postupu alebo hospodárenia a s dobrým pocitom.

Skupina Jenewein Group a poradcovia z jej spoločností Amrop Jenewein a Fipra sprevádzajú podnikateľské rodiny od samého začiatku vlastného (rodinného) podnikania. Už viac ako 30 rokov sme sprievodcami vo chvíľach strategického rozhodovania a pomáhame v kľúčových momentoch podnikania. Prostredníctvom česko-slovenskej platformy Jenewein.private rodinným firmám poskytujeme servis a podporu v štandarde špecializovaného Family Office. Naším vkladom sú dlhoročné skúsenosti z prepájania troch pilierov ekosystému rodiny a rodinnej firmy (rodina, vlastníci a manažéri) s identifikovaním talentu a potenciálu na riadenie rodinných firiem a z implementácie efektívnych lobingových stratégií pre podnikateľské rodiny.

Martin Krekáč

chairman Jenewein Group

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite