Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

.sponzorované .promotion

Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží apelovať na verejnosť aj v oblasti zdravého stravovania v kombinácií s pravidelným pohybom. Je partnerom mnohých športových aktivít a podujatí, podporuje však aj šikovných slovenských športovcov.

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková, aktuálne bojujúca o medaily na Majstrovstvách sveta v biatlone v Taliansku.

Mladá biatlonistka patrí medzi špičku v svetovom pohári, dohromady získala osem pódiových umiestnení. Zatiaľ najlepší výkon svojej kariéry v rámci zimných olympijských hier dosiahla v roku 2018 v juhokórejskom Pchjongčchangu, kde sa vo vytrvalostných pretekoch na 15 km umiestnila na 5. mieste. Sympatická Breznianka sa stala tento rok aj víťazkou prestížnej ankety Slovenka roka 2019 v kategórii šport a v ankete Športovec roka 2019 sa umiestnila na siedmom mieste.

„Biatlonu sa venujem od svojich ôsmich rokov, za ten čas som sa naučila, že kľúčovým prvkom v aktívnom živote športovca je aj strava. Snažím sa preto jesť vyvážene, dbám na zdravý životný štýl. Preto si veľmi vážim podporu od spoločnosti BILLA, ktorá sa zdravej strave dlhodobo venuje a prepája ju so športovými aktivitami,“ hovorí P. Fialková. Tento týždeň ju čakajú ešte vytrvalostné preteky žien na 15 kilometrov, preteky zmiešaných dvojíc, štafetové preteky žien a preteky s hromadným štartom žien na 12,5 kilometra.

Spoločnosť BILLA je partnerom lyžiarov Adama a Andreasa Žampovcov, ako aj olympijského strieborného medailistu vo vodnom slalome, Mateja Beňuša. „Sme hrdí, že sa naša športová rodina rozrástla o ďalšieho člena, dokonca o prvú ženskú športovkyňu, ktorú ako spoločnosť podporujeme. Paulíne držíme palce na ostávajúcich pretekoch majstrovstiev sveta a tešíme sa na ďalšie spoločné aktivity,“ hovorí Dariusz Bator, generálny riaditeľ BILLA. 

Spoločnosť chce pokračovať v trende prepájania zdravej stravy s aktívnym pohybom. Dôkazom toho je aj partnerstvo so Slovenským olympijským a športovým výborom. „Tešíme sa, že môžeme podporiť slovenský olympijský tím na tohtoročných Olympijských hrách v Tokiu. Je to pre nás česť, že budeme pri formovaní nových športových úspechov Slovenska,“ dopĺňa D. Bator. Verejnosť si bude môcť v lete vychutnať aj veľké podujatie Olympijský festival v rámci projektu Pripravení na Tokio a po celý rok aj sériu rodinných športových dní  v rámci projektu Športuj Slovensko.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite