Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Získajte behom jedného roka to, o čom iní snívajú celý svoj život

.sponzorované .promotion

Kariérny postup závisí od mnohých faktorov. Niekedy je to možno náhoda, no spoliehať sa na to, že vás niekto len tak obsadí na dôležitú pozíciu vo firme je asi nelogické.

Získajte behom jedného roka to, o čom iní snívajú celý svoj život

samozrejme, sny a ciele nás ženú vpred, no každá cesta predsa musí mať niekde svoj začiatok, od ktorého sa môžete odraziť a neustále kráčať vpred.

Ani zďaleka to nie je ešte všetko. Aby ste mohli postupovať v kariérnom rebríčku, musíte mať a preukázať tie zručnosti a znalosti, ktoré zodpovedajú konkrétnym požiadavkám. A keďže sa najradšej všetci zaujímame o vedúce pozície, najlepším riešením na dosiahnutie tohto cieľa je získanie špeciálneho vzdelania, ktoré ukončíte titulom MBA.

Ak sa pustíte do čítania nášho zaujímavého článku, dostanete odpovede na otázky, prečo a ako vám titul MBA pomôže vo vašej kariére.

Čo je MBA?

Štúdium MBA predstavuje profesijné medzinárodné vzdelanie, ktoré sa zameriava na praktické vedomosti a zručnosti v oblasti aktuálnych trendov moderného manažmentu. Na European School of Business & Management vás po celý čas vedú špičkový lektori s dlhoročnou praxou a odovzdávajú know how, ktoré je možno okamžite aplikovať do praxe. Absolventi programu MBA na ESBM sú schopní riešiť problémy efektívnym a konštruktívnym spôsobom, ktorý je v súlade s celým konceptom riadenia danej spoločnosti.

Mať titul MBA (alebo skôr vedomosti a zručnosti, ktoré získavate v procese odbornej prípravy) nielenže zvyšuje váš dopyt na trhu práce, ale tiež dramaticky zvyšuje vaše šance na získanie vysokých vedúcich pozícií.

„Podľa výskumu agentúry MEDIAN sa až 95 % absolventov zhodlo na tom, že im toto štúdium  otvorilo nové možnosti v oblasti sebarealizácie, v pracovnom živote a podnikaní.“

Prečo sa oplatí?

Vzdelanie je pre človeka dôležité v každom veku, no nie vždy máme naň čas. Mnohé študijné programy sú síce externistom dokonale prispôsobené, no sú pomerne zdĺhavé. 

Existuje však riešenie. European School of Business & Management (ESBM) ponúka špeciálny akcelerovaný program MBA. Ponuka a výber sú široké. Aktuálne si môžete zvoliť niektorú z 20 špecializácií. 

Každý MBA program a špecializácia majú niekoľko dôležitých charakteristík, ktoré si zasluhujú vašu pozornosť. 

  • Výučbový personál zahŕňa množstvo špičkových lektorov - majiteľov firiem, obchodných trénerov a vrcholových manažérov popredných slovenských a medzinárodných spoločností. Tí sú priamo zapojení do vašej prípravy a udržiavajú si aktívnu spätnú väzbu od študentov. 
  • Štúdium MBA prebieha formou kombinácie on-line štúdia s interaktívnymi seminármi. Počas štúdia majú študenti možnosť navštíviť 4x seminár (vždy v sobotu) a získať cenné praktické skúsenosti od špičkových lektorov. V rámci MBA štúdia získa každý študent prístup do moderného e-learningu (študentská sekcia), kde nájde študijné materiály a veľa ďalšieho.
  • ESBM tiež získala prestížne ocenenie udelené renomovanou európskou inštitúciou The European Association for Business Studies
  • To najdôležitejšie na záver. Až 95 % absolventov využíva pri zavádzaní nových trendov a postupov vedomosti zo štúdia MBA.
  • Vzdelanie v oblasti MBA vám prináša nielen významné výhody a lepší plat, ale tiež mení vaše myslenie a status. Po absolvovaní tohto programu sa na vás konkrétny podnik bude pozerať inak. 

    Konkurenčné výhod získate aj na pracovnom trhu a čoskoro tak budete môcť svoje získané vedomosti skombinovať s osvedčenými postupmi v praxi. Behom jedného roka Štúdia na European School of Business & Management dosiahnete to, o čom iný snívajú celý svoj život.

    Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
    .diskusia | Zobraziť
    .posledné
    .neprehliadnite