Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

„Hlavnými hodnotami spoločnosti OMES sú kvalita, spokojnosť zákazníka a čas dodania.“

.sponzorované .promotion

Podnikanie v gastronómii je pre svoju mnohostrannosť a silnú konkurenciu jedným z najťažších biznisov vôbec.

„Hlavnými hodnotami spoločnosti OMES sú kvalita, spokojnosť zákazníka a čas dodania.“

majiteľ reštaurácie to naozaj nemá jednoduché. Musí byť dobrým organizátorom, personalistom, zásobovačom, plánovačom, analytikom, obchodníkom, marketérom, častokrát i technikom a zručným pomocníkom v kuchyni. Vlastniť alebo prevádzkovať reštauráciu nie je iba o varení, je o tom ako vybudovať efektívny systém riadenia a prevádzky gastro biznisu.

Preto sa majitelia gastrobiznisu potrebujú oprieť o spoľahlivého a stabilného partnera!

Spoločnosť OMES s vyše 26 ročnou históriou a tradíciou prináša svojou kvalitou a šírkou poskytovaných produktov a služieb novú dimenziu spolupráce v oblasti gastro biznisu!

Ale nechajme v tejto súvislosti priestor pre rozhovor s konateľom firmy OMES spol. s r.o, Mgr. Petrom Latkom. 

ako dlho už fungujete na Slovenskom trhu, aké boli začiatky firmy?

Fungujeme už vyše 26 rokov na tuzemskom trhu. Začiatky firmy siahajú do roku 1992, kedy sme sa primárne venovali servisu elektrických veľkokuchynských zariadení pre verejné zariadenia spoločného stravovania. S narastajúcimi požiadavkami trhu a rozvojom spoločného stravovania v súkromnom sektore sme postupne rozširovali služby o montáž, odborné skúšky a dispozičné návrhy celých prevádzok. Prešli sme si tiež neľahkým obdobím, ale vďaka entuziazmu a vytrvalosti našich ľudí sme sa zlepšovali...

Od roku 2000 máme v ponuke kompletný sortiment produktov a služieb, a dá sa povedať, že aj novú etapu našej firmy. Rozhodli sme sa klientom poskytovať “full servis”, a byť tak pre nich partnerom, ktorý zabezpečí plynulý chod technológie prevádzky a umožní im venovať sa naplno ich podnikateľskej činnosti. 

V súčasnosti ponúkame širokú škálu profesionálnych gastrozariadení a priemyselnej práčovníckej techniky.

aké sú nosné značky vašej spoločnosti?

Spolupracujeme s renomovanými značkami, pretože chceme prinášať svetovú profesionalitu na lokálny trh.

Našou nosnou značkou je FAGOR Industrial, člen skupiny ONNERA Group. ONNERA Group je medzinárodná obchodná skupina, ktorá sa zaoberá poskytovaním technologických riešení pre reštauračné a stravovacie zariadenia, práčovne a chladiarenské aplikácie. 

Jedinou výrobnou značkou FAGOR vieme vybaviť prevádzku a dodať takmer 90 % všetkých potrebných zariadení, od prípravy cez horizontálne a vertikálne varenie, až po umývanie a výdaj.

ako vidíte súčasnú situáciu na trhu v segmente gastrozariadení a priemyselného prania?

Podnikanie je v tejto oblasti dnes veľmi ťažké, ale naša vízia firmy - poskytovať dlhodobo komplexné služby v technológiách gastronómie, hotelierstva a práčovníctva, prináša pridanú hodnotu pre klienta. Vďaka tomu a nášmu tímu odborníkov veríme, že nás čaká ďalšia štvrťstoročnica.

aká je vízia firmy do budúcnosti?

Z pohľadu našej firmy chceme spolupracovať s rôznymi odborníkmi z oblasti gastronómie. Dbáme na dobré vzťahy so Zväzom kuchárov a cukrárov Slovenska a rôznymi odborovými a záujmovými organizáciami. 

FAGOR Industrial zabezpečuje každoročne techniku pre súťaž Danubius Gastro Cup Bratislava na výstave Danubius Gastro a sme aj pravidelným vystavovateľom na tejto výstave! 

Plánujeme v tejto súvislosti aj vlastný OMES CUP v Žiline. Chceme podporovať mladé talenty v oblasti gastronómie. Našim cieľom je viac expandovať a prinášať optimálne riešenia pre našich zákazníkov v súvislosti so znižovaním energetickej náročnosti našich zariadení. 

zaviedli sme projekty: 

Referenčná prevádzka, kde zákazník získa kuchyňu za dve tretiny ceny a výhody individuálnych zmluvných podmienok, výhodu prioritného zákazníka, predlženú záruku, technický a kuchársky full servis.

Vzorová kuchyňa, kde sme pre našich zákazníkov pripravili 4 vzorové modely kuchynských prevádzok s dispozičným návrhom a rozpočtom tak, aby mohli projekt ihneď použiť a otvoriť svoje podnikanie čo najskôr. 

V neposlednom rade od svojho vzniku naša spoločnosť podporuje rozvoj kolektívnych aj individuálnych športov a sme hrdí, že môžeme dosahovať aj na športovom poli vynikajúce výsledky. Máme bežecký tím OMES RUNNING TEAM pod vedením Štefana Štefinu, na ktorý sme hrdí. 

Už druhý rok za sebou sme prebrali ocenenie výrobcu FAGOR Industrial – PREDAJCA ROKA na slovenskom trhu.

„Staviame na skúsenostiach a serióznom prístupe ku každému zákazníkovi a veríme, že cit pre kvalitu tvorí hlavný prvok podnikateľského úspechu.“

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite