Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Viete, čo je to coworking?

.sponzorované .promotion

Potrebujete stálu kanceláriu, ale prenájom vlastných priestorov je pre vás príliš nákladný? Pracujete z domu a radi by ste využili možnosť pracovať v príjemnom prostredí? Alebo potrebujete kanceláriu len na určitý čas či hľadáte miesto, ktoré prirodzene podporí vašu kreativitu a výkon?

Viete, čo je to coworking?

ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali „áno“, tak máme pre vás výhodné riešenie.

Coworking

Coworking je štýl práce, pri ktorom ľudia vykonávajú na sebe nezávislé aktivity v zdieľanom pracovnom priestore. Nepracujú pritom na spoločných úlohách a nemusia pracovať ani v jednej firme. 

Coworking ponúka moderný spôsob práce. Takéto spoločné priestory radi využívajú ľudia, ktorí by inak pracovali z domu alebo potrebujú priestor len na určitý čas. Často ho využívajú freelanceri, účtovníci, právnici tlmočníci, IT špecialisti ale aj iní odborníci.

Výhody coworkingu

Okrem vzťahového efektu a jeho prirodzene kladného vplyvu na efektivitu tu získate ideálne pracovné podmienky na samostatnú prácu na vlastnom pracovnom mieste. Coworking je však výhodné využiť aj pri väčších projektoch, kde je potrebná spolupráca. Zdieľaný priestor tak poskytuje možnosť vzájomnej komunikácie a zdieľania nápadov.

Okrem potrebného vybavenia kancelárskym nábytkom, technikou a internetom nájdete v priestoroch pre coworking aj odpočinkovú zónu na prípravu nápojov a občerstvenia a možnosti prenájmu samostatných uzavretých kancelárií alebo väčších zasadacích priestorov. 

Coworking Bratislava ponúka aj možnosti spoločenského či športového vyžitia, posedenie na priestrannej terase a príjemný relax v chill out zóne. Priestor tak vytvára príjemné a pozitívne prostredie, kde ľudia radi trávia čas.

Finančná úspora

Využitie zdieľanej kancelárie prinesie oproti prenájmu vlastných priestorov výraznú finančnú úsporu. Vďaka pozitívnemu vplyvu na efektivitu práce prináša aj vyšší zisk. Výhodou coworkingu je možnosť prenájmu na určitý čas. Pracovné miesto si môžete prenajať už od jedného dňa, čo vám pomôže redukovať a riadiť vaše náklady oveľa efektívnejšie. Takže skvelá príležitosť pre vašu dokonalú prácu. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite