Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

6 dôležitých komponentov, ktoré premenia váš priestor na nepoznanie

.sponzorované .promotion

Krásny domov nie je iba o drahých veciach, ktoré sú bežným ľuďom nedostupné. O špeciálne kúzlo a rafinovanosť vášho domova sa predsa postarajú aj malé detaily.

6 dôležitých komponentov, ktoré premenia váš priestor na nepoznanie Shutterstock

krásne riady, originálne vankúše, dizajnérske alebo stojaté lampy. To a ešte oveľa viac vám pomôže v tom, aby bol štýl vášho interiéru maximálne dokonalý.  Aby ale mohol vyzerať interiér vášho domu pri minimálnych nákladoch „draho“, musíte poznať niektoré dizajnové funkcie doplnkov a predmetov, ktoré vám umožnia u vás doma dosiahnuť útulnú a štýlovú atmosféru. My vám s tým pomôžeme.

integrita detailov

 V snahe o dokonalosť sa snažíme domácnosť vybaviť všetkým, čo nám obchody ponúkajú. Výsledkom je ale často iba chaos a nesúlad. Správna integrita detailov jednotlivých výrobkov je základ a prvá dôležitá vec pri dekorovaní interiéru.

Jeden výrazný prvok v celej miestnosti sa postará o vytvorenie správnej nálady najlepšie. Tým môže byť ale veľmi veľa vecí. Dobrá správa ale je, že práve obchod Tedi môže byť pri ich výbere ohľaduplný aj k vašej peňaženke. 

prírodný materiál 

Modernou súčasťou dekorácie katalógového interiéru sa stalo drevo. Jeho prednosťou sú pevnosť, odolnosť a vysoká životnosť s minimálnou údržbou. Vybrať si ho môžete v konkrétnom odtieni na podlahy, obklad alebo ako jednoduchý dekoratívny predmet v podobe nábytku. Má svoju špecifickú štruktúru, vďaka ktorej bude váš interiér naozaj originálny. Navyše sa ľahko kombinuje.

osvetlené objekty

Už dávno sme sa vzdialili od stereotypov, že centrálnym (a jediným) zdrojom osvetlenia v izbách by mal byť masívny luster v strede miestnosti. Možností osvetlenia máme dnes oveľa viac a s obľubou ich vo svojom interiéri aj využívame. Osvetlené objekty vyzerajú v interiéri predsa veľmi štýlovo. Využiť na to môžete bodové svetlá, lampy alebo iný typ LED svetla. Ušetriť sa vám pri ich správnom výbere opäť podarí aj s obchodom Pepco.

potlač na stenu 

Výrazným a jednoduchým detailom dekorácie interiéru, ktorý v týchto prevádzkach určite nájdete tiež, sú aj moderné tapety s potlačou. Od kvetinových motívov až po trojrozmerné vzory alebo geometrické obrazce. Správne zvolené motívy na stenách a čalúnení, ako aj vysoko kvalitné tkaniny, dodajú miestnosti bohatý vzhľad a vytvoria efekt plnosti.

rolety

Veľmi dôležitým prvkom každého interiéru sú závesy. Ak chcete, aby izba vyzerala štýlovejšie a luxusne, zamerajte sa na hrubé tkaniny a ich pokojné tóny. Venujte zvláštnu pozornosť dĺžke materiálu. Správne merané plátno môže v miestnosti vizuálne zväčšiť priestor a zvýšiť strop.

umelecké predmety 

Luxus a originalitu dodajú vašej obývačke aj umelecké predmety. Menej je ale viac, preto s ich množstvom veľa neexperimentujte. Rôzne figúrky alebo maľby nájdete v obchodných domoch a ich akciových letákoch tiež.

Autormi umeleckých predmetov však môžu byť nielen vynikajúci majstri, ale aj členovia vašej rodiny. Remeslá detí alebo ich úspešné kresby v štýlovom ráme, budú veľmi úspešným doplnkom celkového interiéru.

Základom je, aby ste si svoj domov pretvorili na svoj obraz a vkus a ukázali tak hosťom zmysel pre štýl. Nič zbytočné, čo nepotrebujete, si nekupujte, pretože chaos a neporiadok v dome sú opakom toho, čo by ste chceli dosiahnuť. Skúste sa pritom radiť aj našimi malými odporúčaniami.

 

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite