Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Postavte svoj úspech na dobrom sídle firmy

.sponzorované .promotion

Asi každý jeden podnikateľ súhlasí s tým, že jeho spoločnosť je akoby vlastným dieťaťom, ktorému venuje značnú časť svojho voľného času, pretože chce, aby malo tie najlepšie podmienky pre svoj rozvoj a zdokonaľovanie.

Postavte svoj úspech na dobrom sídle firmy

súčasná ekonomická situácia to však v plnej miere všetkým nováčikom neumožňuje, a preto hľadajú mnohí zakladatelia firiem výhodnejšie  riešenia s menším dopadom na ich aktuálnu situáciu a chod podniku.

Bez obvyklých komunikačných prostriedkov, najmä telefónu, je koordinácia práce všetkých zamestnancov spoločnosti a komunikácia so zákazníkmi nemysliteľná. Kancelária sama o sebe nestačí. No problém, ako prepojiť a uviesť do chodu celý systém bez zbytočných nákladov, už nie je veľký? Svoj úspech musíte postaviť len na dobrom sídle firmy!

čo je sídlo firmy?

Virtuálna kancelária, pri ktorej si netreba automaticky predstavovať iba jeden počítač a internet s e-mailom. Výhody virtuálnej kancelárie určite oceníte, ak ste sa rozhodli si založiť vlastnú spoločnosť, no nemáte priestory a adresu, v ktorých by mohla byť firma evidovaná a zapísaná aj do obchodného registra. 

Ide o kanceláriu, ktorú využívate vo forme prenájmu na svoje podnikateľské, registračné účely. Oprávňuje vás používať konkrétne označenie, adresu a lokalitu. Ponúka vám reprezentatívne priestory na konferencie a komunikáciu s klientom alebo zákazníkom a sledovanie či registráciu doručenej pošty, a to všetko za minimálny mesačný poplatok.

má svoju výpovednú hodnotu

Dobré sídlo alebo moderná virtuálna kancelária vo vhodnej lokalite vás reprezentuje pred zákazníkom a zároveň chráni pred drobnohľadom finančných úradov. Navyše sa nemusíte báť o svoje súkromie, pretože nemáte firmu registrovanú na svojej súkromnej adrese, kde sa spolu s vami nachádza celá rodina. 

istoty, s ktorými ušetríte

Možnosť prenájmu virtuálnej kancelárie je neporovnateľne lacnejšia ako klasický prenájom, takže  ďalšie veľké plus, ktoré oceníte nielen v neľahkých podnikateľských začiatkoch. Viac ako 3700 spokojných zákazníkov a mesačný poplatok už od 4,90 €/ mesiac hovorí predsa za všetko. 

Záleží len na vás, aký objem preberania zásielok si nastavíte, či budete chcieť poštu skenovať, vážiť a vidieť odfotenú. Možností kombinácie je naozaj veľa, stačí si zostaviť svoj balík výhod, vďaka ktorému bude stáť vaša nová firma na tých najlepších základoch. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite