Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prolaika, najväčší showroom fototechniky na Slovensku

.sponzorované .promotion

Chcem zachytiť svoj život. Chcem dokumentovať, ako rastú moje deti. Chcem si uchovať zážitky z dovoleniek. Chcem archivovať svoju prácu. Chcem fotiť za každého svetla. Chcem si kúpiť naozajstný fotoaparát...

Prolaika, najväčší showroom fototechniky na Slovensku Výhodou Prolaiky je, že tovar je skladom na predajni a dá sa vyskúšať.

čo mám robiť? Kam ísť? Na koho sa obrátiť, aby výber fotoaparátu splnil moje očakávania?

najrozsiahlejší sortiment na predajni

V Prolaike nájdete všetku fototechniku vystavenú na predajni, od kompaktov cez profesionálne zrkadlovky, objektívy, filtre, zábleskovú techniku, statívy, brašne až po vybavenie pre čiernobiely proces. Nechýbajú kalibračné sondy, softvér na spracovanie fotografií a odborná literatúra.

overený časom, s dôverou partnerov

Spoločnosť PRO.Laika od roku 1993 poskytuje komplexné služby v oblasti predaja fotografickej techniky. Je najväčším a najznámejším špecialistom na fototechniku na Slovensku a je profi partnerom všetkých svetových značiek (Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic, Leica, Pentax, Sigma, Tamron, Tokina…). 

Skúsený tím predajcov poradí pri výbere fototechniky aj videotechniky.Skúsený tím predajcov poradí pri výbere fototechniky aj videotechniky.

osobný prístup a poradenstvo

Nie ste si istí svojim výberom fototechniky? Alebo vôbec neviete ako začať? Naši predajcovia sami aktívne a nadšene fotografujú. Pomôžu vám s výberom fototechniky, ktorá najlepšie splní vaše požiadavky. 

široká ponuka použitej fototechniky

V bazári nájdete použitú fototechniku v priaznivých cenách, ktorá však stále spĺňa dnešné potreby a požiadavky doby. Môžete tak dať veciam druhú šancu. 

eshop

PRO.Laika prináša kvalitný internetový e-shop, v ktorom môžete nakupovať z pohodlia vášho domova. Široký sortiment fototechniky za priaznivé ceny oceňujú tisícky spokojných zákazníkov. Prednosťou e-shopu www.prolaika.sk sú veľké skladové zásoby a promptné vybavenie objednávok.

servis

Ku komplexným službám patrí aj servis fotografickej techniky. Skúsený tím servisných technikov je pripravený pomôcť vám v prípade poruchy prístroja v záručnej aj pozáručnej dobe, vrátane starších fotoaparátov, ďalekohľadov a inej fotooptiky.

Workshop Makro fotografia v prírode.Workshop Makro fotografia v prírode.

fotokurzy, workshopy predvádzacie akcie

PRO.Laika ponúka aj workshopy pre začiatočníkov aj pokročilých na rôzne fotografické žánre a témy. Kurzy zastrešujú skúsení odborníci na danú problematiku. 

Ukážka workshopov: Motokros so značkou Canon, Workshop makro v prírode, Fotovýlet do Dunajskej Delty

 Fotoportál FOTOma. Fotoportál FOTOma.

fotomagazín FOTOma, galéria, komunita

Inšpirujte seba i ostatných zachytávať svet okolo seba. Aj my žijeme fotografiou a preto vám ponúkame priestor na našom portáli www.fotoma.sk

Nájdete tu novinky zo sveta fotografie, recenzie techniky, tipy pre fotografovanie a galériu fotografií, o ktorých môžete debatovať. Pravidelne usporadúvame aj fotosúťaže o zaujímavé ceny, stretnutia, premietania a výstavy. Budeme radi, ak sa podelíte o svoje nadšenie pre fotografiu.

kde nás nájdete

Pre nákup techniky vás radi privítame v našej kamennej predajni na Palackého 12 v Bratislave (vedľa Reduty) alebo na www.prolaika.sk; pre novinky, recenzie, články a zdieľanie svojej vášne pre fotografiu na našom portáli www.fotoma.sk

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite