Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

COOP Jednota opäť medzi najlepšie komunikujúcimi inštitúciami

.sponzorované .promotion

5. ročník projektu Hermes komunikátor v kategórii Obchodné reťazce potvrdil, že medzi najlepšie komunikujúce inštitúcie v Slovenskej republike právom patrí aj COOP Jednota. Napriek silnej konkurencii obhájila druhú priečku z minulého ročníka.

COOP Jednota opäť medzi najlepšie komunikujúcimi inštitúciami sita

cOOP Jednota sa tak už po piaty raz ocitla medzi ocenenými. Prvé tri ročníky sa niesli v znamení prvej trojky, od minulého roka však postúpila vyššie a dnes je vo svojej kategórii opäť druhá najlepšia.

Projekt Hermes Komunikátor si kladie viacero cieľov: motivovať inštitúcie v Slovenskej republike k skvalitňovaniu komunikácie, upozorniť odbornú verejnosť na dôležitosť komunikácie pre akvizíciu nových klientov a udržanie existujúcich klientov, rozvíjať komunikačnú a právnu gramotnosť laickej verejnosti, podporovať zdravú a férovú súťaživosť medzi inštitúciami v kategóriách tejto súťaže, odmeniť najlepšie komunikujúce inštitúcie v Slovenskej republike a určovať benchmark za príslušné hodnotiace obdobie v oblasti komunikácie pre inštitúcie v Slovenskej republike.

„Na ocenenie našej práce sme hrdí a vážime si pozitívnu spätnú väzbu verejnosti, ako aj odbornej poroty,“ uviedol generálny riaditeľ COOP Jednoty Slovensko Ján Bilinský.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite