Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Skladačka – legenda ožíva

.sponzorované .promotion

Poznáte to. Potrebujete rýchlo vybaviť poštu, nákup a popritom skočiť na kávu. Na takú krátku vzdialenosť ísť autom je nezmysel – zabili by ste čas aj životné prostredie a peši chodia „luzri“.

Skladačka – legenda ožíva Pecobikes

skladačky sú odjakživa podceňovanou kategóriou u mnohých výrobcov bicyklov. U nás v Pecobikes sme stavili práve na tento segment. Po čoraz častejších prerábkach bicyklov typu skladačka sme buchli po stole, zaťali zuby a vypustili pred štyrmi rokmi prvé vlastné vyrábané „lastovičky“. 

Z lastovičiek sa hneď vykľuli dravé sokoly, preto sme museli spustiť takmer sériovú výrobu. Tam však naše ručne vyrábené skladačky hádam nikdy neprídu, pretože každá skladačka od nás je unikát aj vďaka tomu, že si môžete v cene bicykla navoliť farbu alebo za príplatok nosič, prútený košík či dynamo s osvetlením. 

Za extra príplatok vám vieme namontovať aj prevody, pretože všetky naše skladačky sú štandardne jednorýchlostné s torpédovým nábojom a tradičným brzdením dozadu. Všetky modely sú vyrábané z modernej tenkostennej ocele, vďaka čomu sme dosiahli výrazne pozitívnu nízku hmotnosť, ktorá sa začína niekde vyše 10 kíl (záleží od výbavy...). Funkčnosť dotvára skladací mechanizmus v tradičnom dizajne vylepšený v detailoch, vďaka ktorému si skladačku zložíte hravo do skrine či do kufra auta.

Pecobikes

Začíname s modelovou radou Pecobikes Klasik, kde rám, kolesá a blatníky pochádzajú z Československa. Schwalbe s bielymi bokmi a hnedé sedlo s hnedými gripmi dotvoria ten správny šmrnc. Samozrejme, výber farby rámu a vidlice je voliteľný podľa vzorkovníka RAL v cene. Tá je pri modeli KLASIK 279 eur.

Ak sa často ponáhľate alebo ste jednoducho rýchlejší ako ostatní, je tu pre vás verzia Pecobikes Sport. Iba s torpédovým nábojom s „tradičným brzdením dozadu" bez blatníkov a hliníkovým 44-zubovým prevodníkom s krytom od SturmeyArcher. Športový „look" dotvárajú pedály BLB T-rex, ktoré spoľahlivo fixnú nohy a na tejto strele môžete v meste závodiť. Cena je pri tomto modeli 289 eur.

Pecobikes

Vrcholom našej snahy bolo docieliť luxusný model, ktorý je momentálne najviac obľúbený. Skladačku sme nazvali právom Pecobikes Deluxe. Základ tohto modelu pochádza z modelu KLASIK, dotvárajú ho detaily vo forme handmade kožených rúčok od Pecobikes s korkovými štupľami ladiacimi s ľubovoľným sedlom z našej ponuky. 

Detaily  ako napríklad chrómované matice na kolesách dotvárajú pocit Deluxe a odmeňujú ho aj počas jazdy po meste. Tento model ocenia fajnšmekri, ale aj tí, ktorí pred mnohými rokmi zanevreli na staré pomalé nefunkčné esky. :-)

Cena nášho najvyššieho radu je 299 eur.

Pecobikes

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite