Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Predstavenie novinky na IDEB 2018: GERLACH - Taktické obranné vozidlo 4x4

.sponzorované .promotion

Spoločnosť Zetor Engineering Slovakia, a.s., súčasť sektora Engineering HTC INVESTMENTS, a.s, predstavuje projekt taktického obranného vozidla 4x4 GERLACH. Projekt reflektuje najnovšie poznatky z bojových operácií posledných dekád.

Predstavenie novinky na IDEB 2018: GERLACH  - Taktické obranné vozidlo 4x4 sita Predseda vlády SR Peter Pellegrini spolu s ministrom obrany Petrom Gajdošom navštívili v rámci veľtrhu IDEB 2018 stánok Zetor Engineering Slovakia, kde si prezreli novinku – obrnené taktické vozidlo Gerlach 4x4.

za návrhom, vývojom a realizáciou funkčného prototypu stojí spoločnosť Zetor Engineering Slovakia, spoločnosť založená v júni 2000. Je profesionálnym  R&D centrom pre vývoj, inovácie a komplexné dodávky okrem iného aj v oblasti obranného priemyslu. Na projekte GERLACH participovali aj ďalšie spoločnosti sektora Engineering, patriaceho spoločnosti HTC Investment, a.s., ako napríklad Zetor Enegineering Brno, s.r.o., ktorá je podpísaná pod projektmi pásového vozidla Wolfdog a Fox, či spoločnosť IPM Engineering, s.r.o., s viacerými projektmi. Nemenej dôležité sú skúsenosti spoločnosti ZETOR Tractors v oblasti offroad techniky.  

GERLACH – taktické vozidlo budúcnosti

Kľúčovou prednosťou GERLACH-u je fakt, že tento projekt zohľadňuje najnovšie technické, konštrukčné, ale aj bojové skúsenosti 21. storočia. Kým časť konkurentov v tomto segmente sú vozidlá vyvinuté pred niekoľkými desaťročiami, GERLACH ponúka novú úroveň ochrany, modularity, mobility a komfortu pre najrôznejšie typy nasadenia.  

GERLACH – vysoký stupeň ochrany, vysoko konkurenčná cena 

GERLACH vyniká predovšetkým unikátnou kombináciou dosiahnuteľného stupňa ochrany a vysokej mobility, a to za vysoko konkurenčnú cenu.   

kľúčové vlastnosti GERLACHU: 

  • Voliteľná balistická a protimínová ochrana – umožňuje nakonfigurovať GERLACH až na stupeň ochrany STANAG 4569 Volume 3, teda na jednu z najvyšších úrovní určených do podmienok s ohrozením tzv. IED – improvizovanými nástražnými výbušnými systémami. 
  • Vysoko konkurenčná cena – v základnom prevedení už od 398 tisíc EUR. Cena platí pre všetkých zákazníkov bez rozdielu na cieľový trh. 
  • Vysoká mobilita 

Obrnené taktické vozidlo Gerlach 4x4.sitaObrnené taktické vozidlo Gerlach 4x4.

Kombinácia komfortného priestoru pre posádku – okrem obyvklých 2+2 a 2+3 ponúka GERLACH konfiguráciu aj na nadštandardný počet posádky 2+4. Za dosiahnutím vysokej mobility stoja predovšetkým vlastné  unikátne konštrukčné riešenia a použitie kvalitných kľúčových komponentov od renomovaných európskych dodávateľov.   

GERLACH - perspektívny globálny produkt 

Projekt GERLACH cieli na všetky trhy, kde prebieha obstarávanie alebo obmena zastaralých viacúčelových vozidiel 4x4. Sme presvedčení, že práve GERLACH je odpoveďou na najnovšie a budúce požiadavky modernizácie armád či bezpečnostných zložiek. 

FOX – vozidlo rýchleho nasadenia 

Okrem vozidla Gerlach 4x4 vystavuje spoločnosť na veľtrhu aj vozidlo FOX. Ide o vozidlo rýchleho nasadenia s vysokou terénnou priechodnosťou kategórie RDV (Rapid Deployment Vehicle), určené pre potreby špeciálnych síl.

Vozidlo malo výstavnú premiéru na IDET-e v Brne, kde zaznamenalo pozitívne ohlasy u viacerých zákazníkov a podrobilo sa aj zahraničným vojskovým skúškam. Ďalšie info nájdete na www.zetorengineering.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite