Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Šitie a pletenie v súčasnosti

.sponzorované .promotion

Šitie, pletenie či vyšívanie už dávno nie sú iba výsadou našich starých mám a čoraz viac sa udomácňujú aj medzi mladšími ročníkmi. Produkty, ktoré vytvorili niečie šikovné ruky a nesú nálepku „hand made“ sú v dnešnej dobe, kedy sme doslova zaplavení množstvom konzumného tovaru, príjemným osviežením.

Šitie a pletenie v súčasnosti Thinkstock

svet módy je fascinujúci. Neustále sa meniace trendy, farebné škály či materiály od výmyslu sveta, dynamika, ktorou hýbe svetom. Už malé slečny potajomky vyťahujú z maminho šatníka šaty a topánky na opätku, aby aspoň na okamih okúsili to opojné čaro pekného oblečenia. K tomu šik kabelka, trblietavé náramky. Možno práve takto sa zrodila vášeň nejednej z vás, ktorá chytila do ruky ihlu a niť a začala tvoriť. Spočiatku možno len pre svoju potrebu, neskôr pre rodinu, známych, a možno raz... sa tento koníček pretaví aj do niečoho väčšieho...

hra s materiálmi

Na www.bubulakovo.sk nájdete pestrý sortiment látok a textílií všetkých kategórií ako sú úplet, teplákovina, bavlnené látky, softshell, plavkovina, ľan, menčester, satén, zamat, umelá koža a kožušina a mnohé iné. Sortiment dopĺňajú rôzne pomôcky a doplnky z galantérie, ktoré vám uľahčia prácu a dodajú vašim výrobkom tú poslednú pomyselnú bodku k dokonalosti.

Ponúkame tiež dekoračné látky, s pomocou ktorých môžete osviežiť každý interiér. Vhodné sú na šitie dekoračných vankúšov, kabeliek a tašiek, peňaženiek alebo podsedákov.

hra so vzormi a farbami

Na našej stránke nájdete nespočetné množstvo farieb a vzorov – krajky, srdiečka a kvetinky pre romantické duše, sovičky či rozprávkové postavičky pre detičky.

TIP: Fantázii sa medze nekladú, v prípade módy to platí dvojnásobne. Nadizajnujte si vlastnú kombináciu látok s našou aplikáciou BUBUMIX, ktorá vám uľahčí rozhodovanie, ktoré látky si vybrať.

držíme krok s dobou

Náš sortiment pravidelne dopĺňame o novinky, ktoré kopírujú svetové trendy. Všetok metrový textil, ktorý nájdete na stránke, je skladom. Naviac, väčšina nami predávaných látok nesie certifikát o zdravotnej nezávadnosti pre deti do 3 rokov.

nechajte sa inšpirovať

Pokiaľ so šitím iba začínate alebo naopak, chcete načerpať inšpiráciu, na webe online galantérie bubulakovo nájdete okrem kvalitných látok aj časopisy OTTOBRE DESIGN a B*INSPIRED, ktoré sú priam nabité skvelými nápadmi na módu pre malých, ale i veľkých.

„Spája nás vášeň k šitiu“

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite