Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Beam Suntory zaznamenal silný rast predaja po zmene distribútora v SR

.sponzorované .promotion

Spoločnosť Beam Suntory uviedla, že v treťom kvartáli, ako aj v mesiaci október 2017 zaznamenala významný rast predaja kľúčových produktov na slovenskom trhu.

Beam Suntory zaznamenal silný rast predaja po zmene distribútora v SR

Podľa zástupcov spoločnosti je tento rast ovplyvnený predovšetkým silnou aktivitou nového distribučného partnera v SR, ktorým sa v máji 2017 stala spoločnosť STOCK Slovensko.

„Spoločnosť STOCK Slovensko bola pre nás prirodzenou voľbou, ku ktorej nás priviedla naša vzájomná úspešná spolupráca na poľskom trhu, kde je spoločnosť Stock Polska našim dlhoročným a veľmi úspešným distribučným partnerom. Som veľmi rád, že vysoké nasadenie a schopnosti tímu STOCK Slovensko správnosť tejto voľby rýchlo potvrdili. Pozorujem skvelú výkonnosť Jim Beam na Slovensku v posledných mesiacoch, v mesiaci október sme dokonca dosiahli rekordný trhový podiel, ktorý bol v porovnaní s minulým rokom viac ako dvojnásobný. Teším sa na ďalšiu spoluprácu s tímom STOCK Slovensko a verím, že nás na slovenskom trhu čakajú výborné časy,“ uviedol Gábor Fidrich, Country Manager Beam Suntory pre Česko, Slovensko a Maďarsko.

„Slová uznania zo strany Beam Suntory ma veľmi tešia, sú však tiež silným záväzkom do budúcnosti“ hovorí Roman Pócs, Generálny riaditeľ STOCK Slovensko. „Môžem potvrdiť, že s novými značkami sa nám v roku 2017 veľmi dobre darí a do roka 2018 vstupujeme  s veľmi ambicióznymi plánmi, ktoré sme odhodlaní naplniť“, pokračuje R. Pócs.

Gábor Fidrich Country Manager Beam Suntory 

Roman PócsGenerálny riaditeľ Stock Slovensko

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite