Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kňažko bude falšovateľ obrazov

.sponzorované .promotion

Rolu šarmantného podvodníka si zahrá Milan Kňažko po boku mladých herečiek Dominiky Kavaschovej a Moniky Horváthovej v najnovšej hre dramatika Viliama Klimáčka LÁSKA & TERPENTÍN (vernisáž), ktorá bude mať premiéru 8. novembra v divadle GUnaGU.

Kňažko bude falšovateľ obrazov ctibor bachratý

a premiéru budú mať nielen herci,  ale aj režisér, pretože všetci hosťujú v divadle GUnaGU prvýkrát. Milan Kňažko hrá maliara, ktorý sa živí falšovaním slávnych obrazov. Dominika Kavaschová – členka SND – v alternácii s Monikou Horváthovou, hrá jeho tri osudové lásky: mníšku z čias vojny, socialistickú traktoristku, aj dnešnú fotografku. A Viktor Horján vystúpi v role tajomnej osoby, ktorá všetkými manipuluje.

Jemne surreálna komédia o tom, že svet potrebuje byť klamaný. Je nám už jedno, či Rembrandt na stene je pravý, alebo či ten muž či žena, ktorí s nami žijú, nás naozaj milujú. Aby sme sa náhodou nedozvedeli pravdu, radšej čosi predstierame...

Na divákov čakajú brilantné výkony špičky slovenského herectva v réžii mladého a talentovaného režiséra Jána Luterána, v kostýmoch od Simony Vachálkovej, na scéne Michala Lošonského a s hudbou Daniela Fischera.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite