Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Využite dostupnejšie podnikateľské úvery so zárukou EIF

.sponzorované .promotion

Ak uvažujete nad rozšírením svojich podnikateľských aktivít, k dispozícii máte novú možnosť financovania vášho zabehnutého biznisu. ČSOB ako jediná banka na Slovensku ponúka zvýhodnené podnikateľské úvery so zárukami z programu COSME.

Využite dostupnejšie podnikateľské úvery so zárukou EIF

vďaka zárukám Európskeho investičného fondu mohla ČSOB uvoľniť úverové podmienky pre malé a stredné podniky na Slovensku a poskytnúť im výhodnejšie financovanie z programu COSME v objeme až 100 miliónov €.  

Výhody úveru z programu COSME:

  • úvery na financovanie prevádzkových aj investičných potrieb,
  • zníženie úrokovej sadzby,
  • max. výška úveru až do 500 000 €,
  • možnosť rozložiť splátky až na 15 rokov,
  • zvýšenie nezabezpečenej časti úveru (resp. zabezpečenie zmenkou s avalom),
  • vyššie povolené LTV pri zabezpečených úveroch.

Podnikateľ si môže vybrať typ produktu, v závislosti od jeho aktuálnych potrieb. Ak má záujem o nákup nehnuteľnosti, strojov či zariadení, ČSOB odporúča investičný úver. Klient v tom prípade môže získať úver vo výške od 4 000 € až do 500 000 €, s maximálnou splatnosťou na 15 rokov.  

Ak potrebuje riešiť krátkodobé záležitosti, akými sú napr. nákup zásob či materiálu, môže využiť prevádzkový úver. V závislosti od potreby vie klient získať úver v hodnote 4 000 € až 300 000 €. 

váš biznis s našou podporou

Hľadáte vhodné priestory na rozšírenie vášho podnikania? Pozrite si Mapu podnikateľských príležitostí, z ktorej ihneď zistíte, kde sa nachádzajú aktuálne voľné obchodné priestory: www.podnikatelske-uvery.sk.

Bližšie informácie o podnikateľských úveroch z programu COSME vám radi poskytnú v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, na Infolinke 0850 111 777 alebo na www.csob.sk

Toto financovanie umožňuje záruka poskytnutá prostredníctvom COSME a Európskeho Fondu pre Strategické  investície (”EFSI”) založených v súlade s Investičným Plánom pre Európu. Cieľom EFSI je pomáhať podporovať financovanie a implementáciu produktívneho investovania v Európskej únii a zabezpečiť uľahčenie prístupu k financovaniu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite