Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Jubilejné Európske ekonomické fórum – Lodzkie 2017

.sponzorované .promotion

2 dni stretnutí, 31 panelových diskusií, 100 VIP osôb zo sveta biznisu a politiky, cca. 3000 hostí. Od 16. do 17. októbra bude región Lodž už po desiaty raz hostiteľom podujatia, kde prebehne európska diskusia o ekonomike.

Jubilejné Európske ekonomické fórum – Lodzkie 2017

účastníci jubilejného Európskeho ekonomického fóra – Lodzkie 2017 – sa zamerajú na problémy, ktoré sú pre poľskú aj európsku ekonomiku kľúčové. Panelové diskusie budú venované budúcnosti moderného podnikania, spolupráci medzi miestnymi vládami a biznisom, etike podnikania a najnovším technológiám. Publikum bude mať príležitosť počúvať prejavy renomovaných poľských a zahraničných odborníkov, medzi nimi odznie aj príhovor mimoriadneho hosťa Güntera Verheugena, európskeho komisára zodpovedného za rozširovanie EÚ a za podnikanie a priemysel. Ako ďalší prominentní hostia už potvrdili účasť Włodzimierz Cimoszewicz, Henryka Bochniarz a profesor Grzegorz Kołodko.

platforma na výmenu skúseností, znalostí a integráciu

Európske ekonomické fórum – Lodzkie 2017 je dvojdňové cyklické medzinárodné podujatie a globálna platforma pre výmenu skúseností. Organizuje ho Úrad maršala regiónu Lodzkie s podporou Agentúry pre regionálny rozvoj v Lodzi a tiež kľúčových ekonomických a biznisových aktérov v Poľsku ako tematických partnerov. Fórum je platformou dialógu a integrácie pre regionálne a európske podnikateľské kruhy, má podporovať nadväzovanie kontaktov v biznise – hovorí Witold Stępień, maršal lodzkého regiónu. Vďaka financiám poskytnutým Európskou úniou (konkrétne Európskym fondom regionálneho rozvoja) a samosprávou regiónu Lodzkie (Európskymi fondmi meníme Lodzkie) je vstup bezplatný. Rok za rokom sme svedkami rastúceho počtu účastníkov z malých a stredných podnikov, ktorí sem prichádzajú hľadať nových obchodných partnerov a obchodné nápady.

Linky na sociálne médiá:

FB: https://www.facebook.com/events/114291069244654/?a...Twitter: https://twitter.com/efglodzkie LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/18218118/ 

www.forum.lodzkie.pl 

Autorka: Julianna ŻuchowskaKontaktné údaje: 509 855 081,  j.zuchowska@2mgroup.pl

Za organizačné a propagačné dohody k tomuto podujatiu (X European Economic Forum – Lodzkie 2017) zodpovedá 2mgroup s. c.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite