Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Retro sa vracia do firiem

.sponzorované .promotion

Určite ste už niekde počuli, že módne štýly a vlny sa len neustále striedajú. To je z veľkej časti pravda. Výnimkou nie je ani kancelársky interiérový dizajn.

Retro sa vracia do firiem BIGSTOCK

kancelárie sú predmetom záujmu mnohých svetových architektov a interiérových dizajnérov. Ich štedré priestory, zvýšené požiadavky na funkčnosť a harmonickosť prostredia, rovnako ako častá spolupráca s uznávanými firmami robia z kancelárskeho dizajnu výzvu aj pre tých najlepších.

retro rozžiaruje kancelárie

Retro sa teda nemohlo vyhnúť ani firmám. Nie, nebojte sa, neočakáva sa návrat k starým a pomalým technológiám. Takisto si pod slovami „retro vo firme“ nepredstavujte staré kancelárie s kovovými stoličkami, plechovou skrinkou na spisy a neefektívnym ventilátorom na strope. (aj keď, proti gustu žiaden dišputát). Poväčšine sa kancelárske retro prejaví skôr nejakým doplnkom alebo časťou vybavenia. Retro plagáty na stene, retro zariadená kuchynka alebo retro lampy.

Populárnou voľbou, a to nielen vo firmách, sú práve retro lampy. Spájajú dizajn aj funkčnosť, dajú sa zapracovať do priestoru takým spôsobom, že si ich ani nevšimnete, ale takisto môžu byť výrazným interiérovým doplnkom. Dá sa s nimi vyhrať rôznymi spôsobmi a nie je lepší spôsob ako dodať miestnosti šmrnc elegancie a nadčasovosti, ako ju oživiť výrazným retro lustrom visiacim zo stropu.

berte len to najlepšie

Profisvietidla.sk majú v ponuke celú sekciu retro svietidiel. Ak chcete, aby vaša firma žiarila v retro štýle, neváhajte sa obrátiť na odborníkov so širokou ponukou retro lámp. Retro lampy, závesné svietidlá, lustrové svietidlá alebo stolové lampy v retro dizajne, to všetko nájdete na stránke www.ProfiSvietidla.sk. Výrobcovia, s ktorými internetový obchod spolupracuje, sú zárukou kvality a vašej dlhotrvajúcej spokojnosti.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite