Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Najobľúbenejšie hry roku 2016 z pohľadu hráčov

.sponzorované .promotion

Koniec roku sa nezastaviteľne blíži, a s ním sa pomaly uzatvára aj anketa o najobľúbenejšie hry tohto roku.

Najobľúbenejšie hry roku 2016 z pohľadu hráčov

trend sa z roku na rok mení, takže či už preferujete akčnejšie, alebo pokojnejšie hry so stratégiou, zaiste si medzi top hrami roku 2016 nájdete nejakú, ktorá vám bude vyhovovať. Poďme sa teda pozrieť na to, čo je medzi slovenskými hráčmi populárne.

Super smash flash 2

V tejto hre sa pozriete do klasického 2D sveta arkádových hier, kde nájdete známe animované postavy ako Goku, Mário či Pikachu, ktoré proti sebe bojujú, a obzvlášť mód hry pre viacero hráčov je veľmi obľúbený, možno aj preto dosiahla táto hra najlepšie hráčske hodnotenie.

Uphill rush 6

Šieste pokračovanie tejto známej kultovej hry prináša nové trasy, po ktorých cestujete na nafukovacom kolese, a vašou úlohou je zbierať peniaze a iné odmeny. Hra je špeciálna svojou grafikou, hudbou a výzvami, ktorých nikdy nemáte dosť!

Earn to die 2012: Part 2

Typická zombie hra plná zabíjania, kde ste vodičom auta, a vaším cieľom je dostať sa čo najďalej. Postupne si auto vylepšujete a postupujete v hre.

Spidermanove boje - Trilógia

Veľmi kvalitne spracovaná hra, ktorá stavia najmä na príbehu. Nechajte sa očariť dôkladnými animáciami a zvukovými efektmi, ktoré hra ponúka.

Sports heads: Football

Interaktívna hra, v ktorej hráte jeden proti jednému, a vašou úlohou je dať viac gólov ako súper. Náročnosť sa postupne zvyšuje, preto sa pri tejto hre určite nebudetenudiť.

Najlepší gangster

Staňte sa skutočným gangstrom, utekajte polícii a zaistite, aby vás každý v meste poznal. Hra ponúka pohľad z vtáčej perspektívy a jednoznačne sa pri nej dobre zabavíte.

Online black jack

Na svoje si prídu aj hráči, ktorí milujú pocit napätia a adrenalínu v žilách. V hre online black jack sa ocitnete vo virtuálnom kasíne, kde máte možnosť zahrať si, koľko vám hrdlo ráči. Treba však aj premýšľať nad správnymi ťahmi, preto buďte opatrní.

Slither.io

Pripomeňte si časy, keď ste hrávali hadíka na mobile, pretože táto hra ponúka presne to a oveľa viac. Prekrásne textúry a hudba dokážu z takejto jednoduchej hry spraviť niečo viac.

Bubble charms

Klasická hra, pri ktorej si naplno oddýchnete. Strieľate bublinky, ktoré sa držia hore na plafóne a pri správnej kombinácii zmiznú.

Plants vs. Zombies

Dlhodobo obľúbená hra, kde máte za úlohu chrániť váš pozemok pred nájazdmi zombíkov. Našťastie sú pomerne pomalí, a vy máte šancu ich postupne eliminovať.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite