Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Ako vybrať správnu interiérovú farbu

.sponzorované .promotion

Na prvý pohľad sa to môže zdať veľmi jednoduché. Otvoríte nádobu, zamiešate, namočíte valček a začnete maľovať. Tomu všetkému však predchádza výber správnej farby.

Ako vybrať správnu interiérovú farbu

na začiatku je najdôležitejšie položiť si otázku, čo má farba vo vašej domácnosti spĺňať. Potrebujete, aby bola oteruvzdorná a neznečisťovala vám odev? Omrzel vás odtieň stien, no škrabať ich nechcete? Máte doma deti, ktoré sa na stenách dokážu vyblázniť, a tak potrebujete, aby sa dali umyť?

stavte na kvalitu

Všetky tieto požiadavky spĺňajú disperzné farby, ktoré možno kúpiť v rôznych kvalitách i stupňoch lesku. Ak hľadáte skutočne kvalitnú farbu vyskúšajte Feelings Interior Paint od fínskeho výrobcu farieb Tikkurila. Táto plne matná nízkozápachová farba má vysokú umývateľnosť. Odoláva viac ako 5000 umývacím cyklom. Neobsahuje latexovú zložku a spĺňa tie najprísnejšie emisné hodnoty.

Určená je na vnútorné nátery stien a stropov, vyzretých omietok, betónových povrchov, ale aj tapiet či tehlových povrchov. Ľahko sa nanáša a použitá môže byť aj na premaľovanie povrchov predtým natieraných vodouriediteľnými alebo alkydovými farbami. Pretierateľná je už po jednej hodine, a tak redekoráciu vášho domova zvládnete v priebehu jedného dňa.

široká paleta odtieňov

Súčasným trendom sú farebné steny a ich rôzne kombinácie. Okrem estetických dôvodov sú nezanedbateľné aj ich psychologické účinky. Správnym odtieňom docielite, že váš domov získa úplne nový rozmer a budete sa v ňom cítiť príjemne. Feelings interior paint je dostupný v niekoľkých tisíckach atraktívnych odtieňoch. Podľa vašich požiadaviek a potrieb vám ho v predajni natónujú v priebehu pár minút.

vytvorte si vlastné strieborné plátno v obývačke

Univerzálnosť tejto farby ocenia určite aj milovníci filmov a kín. Aj keď majú televízory čoraz väčšie obrazovky, sledovať film na veľkom plátne je úplne iný zážitok. S Feelings interior paint si tento podmanivý pocit môžete dopriať už aj v pohodlí svojej obývačky. Stačí ho len natónovať do odtieňa H499 a vytvoríte si tak vlastné projekčné plátno. Podľa najnovších výskumov, táto matná svetlo šedá farba má preukázateľne lepšie odrazové vlastnosti povrchu ako tradičné biele odtiene.

profesionáli vo svete farieb

Produktový rad farieb Feelings od spoločnosti Tikkurila má vo svojom portfóliu obchodná firma Dejmark, ktorá je lídrom v oblasti predaja prémiových farieb. Má vytvorenú vlastnú sieť odberateľov, ktorí vám jednotlivé produkty na počkanie namiešajú do akýchkoľvek odtieňov. Navyše, od apríla tohto roka spoločnosť spustila do prevádzky eshop. Vďaka jednoduchému vyhľadávaniu a orientácii v produktoch prináša nový zážitok z nakupovania. Nákup farby tak nikdy nebol jednoduchší.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite