Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hľadala originálny parfém, našla originálnu parfumériu!

.sponzorované .promotion

Kristína sa už dlhšiu dobu borila s problémom, že nemohla pre svojho priateľa nájsť originálny a kvalitný parfum so zárukou.

Hľadala originálny parfém, našla originálnu parfumériu! Thinkstock

aké veľké bolo ale jej prekvapenie, keď zistila, že internetový obchod Parfums.sk ponúka kvalitné parfémy a kozmetiku známych aj exkluzívnych značiek a navyše s garanciou originality. Kristína však bude prekvapená znova, pretože jej obľúbená parfuméria zmenila názov!

notino bude mať svetový cveng

Ako by nestačilo to, že Kristína dlhé roky pátrala a prehliadala jeden z najúspešnejších internetových obchodov s kozmetikou u nás, teraz si bude musieť zvyknúť na jej nový názov.

Notino sa totiž od augusta stalo nástupcom nielen pôvodného názvu Parfums, ale ide o jednotnú značku pre všetkých ďalších 13 eshopov po celom svete. Áno, čítate správne – Parfums.sk sa za 12 rokov existencie stal natoľko úspešný, že expandoval do ďalších 13 krajín v Európe a Severnej Amerike!

kika tu nájde všetko pre seba aj priateľa

Obrovský výber viac ako 45 tisíc produktov je to, na čom si obchod najviac zakladá. Nejde len o parfémy, notino ponúka aj telovú, vlasovú, pleťovú, dekoratívnu a slnečnú kozmetiku. Kristína tu dokonca nájde aj prírodnú a bio kozmetiku bez akýchkoľvek chemikálií, čo ocení nielen ona, ale aj ktokoľvek iný napríklad s alergiami.

A hoci pôvodne chcela Kika kúpiť niečo pre svojho priateľa, nakoniec potešila aj seba. Napríklad Kallos maska obsahujúca keratín bola len jednou z mnohých položiek, ktoré si vybrala zo sortimentu kozmetiky tejto známej značky.

nečakajte, nakupujte

Jeseň odštartoval obchod so zľavami až do -50 % na vybrané značky parfémov, ale určite tu nájdete výhodnú ponuku aj na iné druhy kozmetiky. Online nakupujú parfumy a kozmetiku nielen ženy, ale aj muži a pre nich má internetová parfuméria vlastnú kategóriu, kde nájdu všetko potrebné na jednom mieste.

Preto - nečakajte a neváhajte, využite najlepšie ceny na originálnu kozmetiku od certifikovaných výrobcov už dnes a vyberte si na notino.sk!

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite