Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Veľká cena OMV spojila milovníkov výkonu

.sponzorované .promotion

Rev motorov, vôňa benzínu a najmä výborná atmosféra. Prvý ročník Veľkej ceny OMV priviedol na pretekársky okruh do Orechovej Potône všetkých, ktorých spája benzín OMV MaxxMotion.

Veľká cena OMV spojila milovníkov výkonu OMV

návštevníci si mohli na trati preveriť svoje schopnosti v rýchlostných disciplínach i v súťažiach šikovnosti. „Najzručnejší šoféri vedia, že o svoje vozidlo sa musia starať, aby v prípade potreby bolo v top stave. Aj preto tankujú prémiové palivo OMV MaxxMotion. Vďaka nemu majú nielen záruku vysokého výkonu a dynamického zrýchlenia, ale aj kvalitnej starostlivosti o motor,“ povedala Ľubica Slabejová zo spoločnosti OMV. „Samozrejme, najzručnejší šoféri vedia aj to, že vysoká rýchlosť a auto na hranici možností patria na pretekársky okruh a nie na bežné cesty.“

Slovakiaring privítal 84 účastníkov Veľkej ceny. Miestenku v elitnej zostave mohol získať každý, kto počas júla natankoval aspoň 30 litrov prémiového paliva MaxxMotion na ktorejkoľvek čerpacej stanici OMV a prihlásil svoj pokladničný blok na webovej stránke OMV.

Účastníkov na okruhu čakali preteky na motokárach, jazdy zručnosti i off-roadová trať. Mohli tiež využiť služby inštruktorov a zo sedadla spolujazdca si vychutnať jazdu šmykom na driftovacej prezentácii, či nechať sa v rámci Race Taxi povoziť skúsenými pretekármi.

OMV

Víťazmi boli všetci zúčastnení, no o dôvod na radosť viac mali piati výhercovia, ktorí získali prémiové palivo OMV MaxxMotion na celý rok zadarmo.

O dobrú zábavu sa po celý deň staral aj úspešný slovenský jazdec a deväťnásobný účastník Rally Dakar Ivan Jakeš. Ten si to v motokárových pretekoch rozdal s automobilovým pretekárom Martinom Homolom. Ukázalo sa, že motorkár je predsa len viac zvyknutý na dve kolesá, keď v tesných pretekoch nakoniec ťahal za kratší koniec. „Na motokárach jazdím raz za dva roky, tak som si myslel, že dopadnem horšie,“ reagoval na tesný výsledok s úsmevom Jakeš.

informácie o spoločnosti


OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

S predajmi v rámci skupiny 23 miliárd eur a 24 100 zamestnancami v roku 2015 je OMV Aktiengesellschaft najväčšou obchodovateľnou priemyselnou spoločnosťou Rakúska. Prieskumný a produkčný segment má silné postavenie v Rakúsku, Rumunsku, Severnom mori, Blízkom východe a v Afrike a rozširujúce sa medzinárodné portfólio. Denná produkcia v roku 2015 bola približne 303-tisíc barelov denne. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V segmente rafinácie má OMV ročnú kapacitu rafinácie na úrovni 17,8 milióna ton a ku koncu roka 2015 prevádzkovala približne 3800 čerpacích staníc v 11 krajinách. V roku 2015 dosiahol objem predaja plynu 110 TWh.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite