Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zapoj sa do online hlasovania a pomôž svojmu regiónu získať finančnú podporu

.sponzorované .promotion

Verejné online hlasovanie programu SPPoločne je spustené. Rozhodni aj ty o projektoch, ktoré získajú podporu. Prerozdelíme 200 tisíc eur v rámci celého Slovenska.

Zapoj sa do online hlasovania a pomôž svojmu regiónu získať finančnú podporu

hlasovanie prebieha na www.sppolocne.sk do 3. 10. 2016. Súbežne s ním je spustená súťaž o wellness pobyt! Program SPPoločne je určený na rozvoj regiónov, revitalizáciu životného prostredia a zlepšenie kvality života na Slovensku. Tento rok vybrala odborná porota 240 najlepších projektov a 30 z nich, s najväčším počtom hlasov, získa grant 3 až 6 tisíc eur.

Aj tento ročník programu má novinky - jednou z nich je spustenie responzívneho webu. „Chceli sme sa priblížiť mladej generácii, aby mohla hlasovať pomocou mobilných telefónov a tabletov. K lepšej transparentnosti programu prispelo skrátenie platnosti hlasovacieho SMS kódu na 24 hodín,“ vysvetľuje Ľubica Oreská, programová manažérka programu SPPoločne. Celkový počet získaných hlasov rozhodne o víťazstve jednotlivých projektov. Výsledky budú zverejnené v prvom októbrovom týždni.

S hlasovaním prebieha i súťaž o 6 wellness pobytov. Vypočítaj si výšku úspory energií s SPP na www.sppolocne.sk a jeden 3-dňový wellness pobyt pre 2 osoby v kaštieli Grand Castle v Liptovskom Hrádku môže byť tvoj! Ide o obnovenú národnú kultúrnu pamiatku s finančnou podporou SPP a Nadácie SPP v grantovom programe Ministerstva kultúry SR – Obnovme si svoj dom. Žrebovanie výhercov prebehne elektronicky každý utorok v 3 po sebe nasledujúcich žrebovacích kolách. Mená 6 šťastlivcov zverejní SPP priebežne na webe a FB stránke SPPoločne od 20. 9. do 14. 10. 2016.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite