Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

5 tipov, kde nájdete pikošky z celého sveta

.sponzorované .promotion

Ak máte radi zaujímavé príbehy, dych berúce zážitky a rozličné pikošky, internet je tým najlepším miestom, kde môžete nájsť všetko.

5 tipov, kde nájdete pikošky z celého sveta Thinkstock

už je to raz tak, ľudí zaujíma všetko netradičné, iné a originálne. Sociálne siete sú tým dnes doslova zahltené a milióny ľudí po celom svete vedia zdieľať príbehy, ktoré môžu niekomu zmeniť život. Nie je to teda len o zabíjaní nudy a trávení voľného času namiesto školy či práce, ako sa to často prezentuje. Ak máte radi všetky zaujímavé správy a pikošky, tu je ich nájdete.

na Slovensku je to boom

Zaujímavosti sú hlavným obsahom a témou viacerých známych portálov. Medzi tie najznámejšie patrí určite portál Najky.sk, ktorý pôsobí pod hlavičkou Webnovín a jeho zameranie je naozaj mimoriadne široké. Nájdete tu zaujímavosti a pikošky zo Slovenska aj z celého sveta, a to tak vo forme článkov, obrázkov, videí, ako aj iného interaktívneho obsahu.

Na portáli sú aj informácie nielen zo sveta bežných zaujímavostí, ale aj správy zo sveta celebrít a známych osobností, takže o rôzne pikošky tu naozaj núdza nie je. Čím je portál zaujímavý, je to, že mapuje aj domácu komunitu a scénu youtuberov. Kto hľadá novinky, pikošky, alebo aj inšpirujúce príbehy, určite si na Najkách príde na svoje.

Na slovenskom internete existujú však aj ďalšie portály a stránky, ktoré sú tiež minimálne rovnako známe. Tieto webstránky si berú príklad od zahraničných portálov podobného typu a ich obsahom sú najmä články s veľkým množstvom fotiek a videí aj z Youtube, ktoré ukazujú veľmi originálne a zaujímavé udalosti či témy.

pikošky z celého sveta

Ak nechcete zostať len pri domácich portáloch, máme pre vás ešte ďalšie tri typy na weby plné zaujímavostí z celého sveta. Jedným z najznámejších je web s nudiacou sa pandou, čo je web s obrovskou komunitou aj na sociálnych sieťach. Všetky zaujímavosti a pikošky sú tu radené do kategórií a silná komunita prispieva aj vlastnými nápadmi.

Známe sú aj portály, ktorých obsah je orientovaný a virálne príbehy, ktoré sú jadrom všetkých zaujímavých a originálnych článkov. Ak máte čas si pozerať aj videá, tieto portály sú nimi doslova preplnené a jedno je isté – raz vidieť je lepšie ako stokrát čítať. Možno aj preto si portály zakladajú práve na príbehoch s video obsahom.

Posledným tipom na zaujímavý web plný pikošiek z celého sveta sú portály z oblasti kultúry. Tie ponúkajú zaujímavosti nielen čo sa týka príbehov, ale aj rôznych obrázkov zo sveta architektúry, umenia a celkovo popkultúry. Weby majú aj špeciálnu kategóriu vyhradenú extra pre originálne príbehy so zaujímavým pozadím.

hľadajte a nájdete

Ak chcete nájsť ešte viac stránok s podobným obsahom, pokojne môžete použiť vyhľadávač Google. Každý deň vznikajú nové a nové portály s veľmi podobným zameraním, čo je v podstate len odpoveď na dopyt po takýchto informáciách. Zároveň platí, že mnohé aj zanikajú a vydržia naozaj len niektoré stálice.

Dobrým zdrojom informácií môže byť aj Facebook, jedna z najznámejších sociálnych sietí u nás. Na Faceboku sú milióny rôznych fanúšikovských stránok a skupín, kde sa každý deň pravidelne uverejňujú rôzne pikošky a zaujímavé obrázky, videá a články z celého sveta. Práve Facebook je aj za masívnym rozšírením takýchto stránok, keďže ide o komunikačné médium, kde trávia ľudia naozaj veľa času.

všetko s mierou

Určite by ste si však mali dávať pozor na to, aby ste sa nestali závislými od podobných magazínov a pikošiek. Spríjemniť si čas raz za deň krátkym prebehnutím zaujímavostí z celého sveta môže byť fajn, ale nech sa to nezmení na pravidelnú záležitosť. Určite ste už počuli pojem prokrastinácia a práve neustále sledovanie rôznych videí, obrázkov a článkov je jej najlepším príkladom.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite