Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Moderné online štúdium na ESBM

.sponzorované .promotion

Kvalitné manažérske vzdelanie a skvelý individuálny prístup – hľadáte niečo také? European School of Business & Management práve toto ponúka.

Moderné online štúdium na ESBM ESBM

ak sa potrebujete vypracovať na vrchol manažérskej komunity, ste na správnom mieste.

European School of Business & Management je medzinárodná škola, ktorá poskytuje profesijné vzdelanie v programoch MBA a po ukončení štúdia titul MBA. Inštitút vychádza z dlhoročných skúseností prestížnych zahraničných univerzít a Oxfordského systému výučby. Oxfordský model štúdia je oproti kontinentálnemu modelu zameraný prevažne na rozvoj logických schopností a zručností študenta a ich implementácie do reálneho života a praxe. Študenti si tak bližšie osvojujú rôzne študijné, komunikačné a praktické zručnosti, ktoré môžu využiť pri budovaní svojej osobnej ako aj profesijnej dráhy.

Štúdium manažérskeho online MBA programu prebieha výučbou v European School of Business & Management pod vedením a drobnohľadom špičkových lektorov, ktorí výučbu zameriavajú predovšetkým na prax. Za dve najväčšie výhody tejto školy sa považujú individuálny prístup a časová flexibilita, ktorú študenti využívajú najčastejšie na zosúladenie štúdia so svojou podnikateľskou alebo manažérsku kariérou.

European School of Business & Management alebo ako sa stať behom roku TOP manažérom

MBA, celým názvom Master of Business Administration, je profesijne vzdelávací program, ktorý sa zameriava na získavanie a prehľbenie vedomostí v oblasti manažmentu. Uchádzač si na European School of Business & Management môže vybrať z 8 špecializovaných programov ako napríklad špecializácia Corporate management, ktorá prehlbuje problematiku managementu o ďalšie dôležité oblasti, bez ktorých sa management pri stanovovaní korporátnych stratégií, plánov a cieľov nezaobíde. Další z ponuky je napríklad špecializácia Leadership a soft skills, ktorá naučí študentov nielen riadiť, ale hlavne pochopiť, ako sa stať správnym lídrom a správne motivovať svojich podriadených k čo najlepším výkonom.

Jednoduchosť a časová fexibilita

Ak sa rozhodnete pre štúdium na European School of Business & Management, stačí vyplniť jednoduchú online prihlášku, ktorá je k dispozícii zadarmo. Vďaka online forme štúdia má človek možnosť študovať odkiaľkoľvek a podľa vlastných časových možností. Prostredníctvom profesionálneho e-learningového systému ESBM môžu študenti získať študijné materiály, sylaby, prezentácie a všetky informácie potrebné ku štúdiu. Programy MBA (Master of Business Administration) je možné zahájiť kedykoľvek v priebehu celého roka. Po úspešnom skončení štúdia absolvent dostáva titul MBA.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite