Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Jaroslav Klokočník: Čínské pyramidy

.promotion

Myslíte si, že pyramídy sú len v Egypte? Chyba lávky, našli ich v mnohých ďalších krajinách ako sú Austrália, Belize, Bolívia, Brazília, Ekvádor, Egypt, El Salvador, Guatemala, Indonézia, Írsko, Taliansko, Japonsko, Kanárske ostrovy, Mexiko, Peru, Samoa, Sudán, Tahiti, Turecko, USA a Veľká Británia.

Kniha Jaroslava Klokočníka je však najmä o tajomných stavbách v Číne. Patrí medzi ďalšie dôkazy, že na našej planéte existovala pred vyše ako desať tisíc rokmi rozvinutá civilizácia. O čínskych tajomných pyramídach kolovali rôzne povesti už od druhej svetovej vojny. Oblasť X’ianu (Sianu), kde sú stovky pyramíd, bola pre cudzincov dlho neprístupná a Číňania záhadné stavby dlho, predlho tajili.

Dokonca ich zalesňovali aby vyzerali ako normálne kopce. Avšak prišiel čas družicových fotografií a pred nimi sú zarastené pyramídy krátke. Dnes sa môže na niektoré z nich dokonca vyliezť. Sú z hliny a hrobky pod nimi a v ich okolí na zemi i v podzemí z kamene. V niektorých prípadoch v nich otvorili múzeá.

Najväčšia je pyramída prvého čínskeho cisára na východ od X’ianu, neďaleko od cisárovej „terakotovej armády“, čo je prvotriedna turistická atrakcia. Jej rozmery sú 370 × 400 m a výška asi 50 m. Horizontálnymi rozmermi je to najväčšia oficiálne existujúca pyramída na svete. Naďalej je však vyše ako sto „bielych pyramíd“ skutočne zakázaných. Na verejnosti sa o nich nič nevie. Dovnútra môžu vstúpiť iba vybraní čínski vedci. Zahraniční vedci majú zakázané pohybovať sa čo i len v ich blízkosti.

Podľa niektorých archeológov sú zakázané stavby na rovnakej zemepisnej šírke ako egyptské pyramídy. Niektoré steny 500 metrov vysokej pyramídy v Uyghur sú pokryté nápisy v proto-Turk jazyku. Je teda zrejmé, že zakázané stavby neslúžili len ako hrobky dávnych panovníkov. Ide o omnoho staršie stavby, ktoré majú spoločný pôvod so svetoznámymi pyramídami v Egypte a Strednej Amerike.

Tie majú odkazovať, že všetky ľudské bytosti na Zemi a ďalšie formy života vytvorili kedysi dávno veľmi pokročilí vedci z inej planéty. Sú známi ako Elohim. Odovzdali našim predkom v súčasnosti už zabudnuté technologické schopnosti stavať pyramídy. Ak sa chcete o čínskych pyramídach dočítať viac, môžete si knihu Jaroslava Klokočníka objednať na webovej stránke Gorila.sk práve tu http://www.gorila.sk/product/604988

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite