Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dynamic Relations je vo finále European Business Awards

.promotion

BRATISLAVA 9. septembra - PR agentúra Dynamic Relations bude reprezentovať Slovensko, ako národný šampión v medzinárodnej súťaži European Business Awards (EBA). Informoval o tom generálny riaditeľ súťaže EBA Adrian Tripp. Agentúra uspela s projektom Národnej bločkovej lotérie, ktorý za posledné dva roky vyhral viacero prestížnych ocenení - naposledy v máji 2015 medzinárodnú cenu PR agentúr EMEA SABRE AWARDS.

Dynamic Relations je vo finále European Business Awards

"Toto je náš prvý úspech v súťaži European Business Awards, kde sme už pred dvoma rokmi skončili tesne pred finále. Dnes si teda to finále môžeme zahrať a veríme, že môžeme aj uspieť," povedal Managing Director Dynamic Relations 2000, Karol Wolf.

Agentúra musí teraz pripraviť prezentačné video ku projektu, ktoré bude súťažiť na európskej scéne o absolútne víťazstvo v kategórii Customer Focus. V prípade úspechu získa ako jedna z desiatich firiem v Európe cenu Ruban d´ Honneur. Hlasovanie prebieha online a o víťazoch rozhoduje odborná porota aj ľudia prihlásení na stránke www.businessawardseurope.com.

Minulý rok sa počas hlasovania o víťazovi tejto ceny pripojilo viac ako pol milióna unikátnych návštevníkov stránky z celého sveta. "Je to naozaj vynikajúci priestor pre globálnu prezentáciu našej práce," dodal na záver Karol Wolf.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite