Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

VYUŽITE SVOJE PREDKUPNÉ PRÁVO NA PERMANENTKU DO 22. JÚLA

.pR .promotion

Doteraz využilo svoje predkupné právo na kúpu permanentiek “HC SLOVAN KHL 2015/16” takmer 50 percent fanúšikov.

VYUŽITE SVOJE PREDKUPNÉ PRÁVO NA PERMANENTKU DO 22. JÚLA

Tí ostatní majú ešte šancu do polnoci v stredu 22. júla, keď sa skončí prvá vlna predpredaja. Počas nej sú všetkým fanúšikom, ktorí mali permanentku zakúpenú aj v predchádzajúcej sezóne, permanentky k dispozícii za najvýhodnejšie ceny. Navyše ich sedadlá z vlaňajška sú blokované a neboli poskytnuté do voľného predaja iným záujemcom.

Ceny v prvej vlne sa pohybujú od 290 do 390 eur (okrem státia). Po jej skončení sa ceny zvýšia približne o 30 eur. Paralelne so zľavnenou vlnou pre verných prebieha predpredaj aj pre nových záujemcov o permanentky, ale iba na voľné miesta, ktoré nie sú dotknuté predkupným právom. Ceny pre nových záujemcov sú, samozrejme, o čosi vyššie a pohybujú sa od 350 do 500 eur.

V porovnaní s cenami v minulej sezóne permanentky na Slovan vo väčšine sektorov mierne zlacneli, netýka sa to iba tých skutočne najlepších a najžiadanejších sektorov, ako sú napr. A3, A4, A10 či A11, kde cena zostala na rovnakej úrovni ako vlani. Klub pred novou sezónou upravil kategorizáciu jednotlivých sektorov, a tak zatiaľ čo v predchádzajúcich sezónach sa permanentky predávali iba v troch rôznych cenových úrovniach, pre túto sezónu je možné si vyberať až zo 6 rôznych kategórií už od 290 eur.

Veľká väčšina sezónnych vstupeniek, ktoré sú v ponuke, predstavuje výraznú zľavu oproti súčtu cien za individuálne zápasové vstupenky a určitú fixáciu ceny počas celej sedemmesačnej sezóny. V prvej zľavnenej vlne sa zľava oproti zápasovým vstupenkám pohybuje od 19 až do 35 percent, pričom najväčšiu zľavu majú práve fanúšikovia v najhodnotnejších sektoroch.

Okrem toho permanentky platia aj na všetky prípravné zápasy Slovana hrané v domovskej aréne a garantujú predkupné právo za zvýhodnenú cenu v prípade postupu Slovana do vyraďovacej fázy. Majitelia permanentiek sa pri zámene voucheru za novú plastovú kartu môžu tešiť aj na množstvo bonusov, zliav a akcií, ktoré permanentkárom venujú reklamní partneri klubu. Výmena voucherov za nové sezónne plastové karty sa začne od pondelka 27. júla a potrvá až do začiatku súťažnej sezóny 2015/16.

Slovan od nasledujúcej sezóny zavádza viacero noviniek. Všetky sú zamerané na podporu predaja a udržanie vysokej priemernej návštevnosti domácich zápasov. Do predaja ponúka rodinnú permanentku 1+1 už od 400 eur, ktorá platí pre jedného dospelého a dieťa vo veku od 6 do 15 rokov. Jej držiteľ ušetrí v danom sektore až 180 eur pri zľave 30 % v porovnaní s doterajšou prípadnou kúpou dvoch permanentiek, alebo min. 15 % a 70 eur v porovnaní s pravidelnou kúpou zľavnených zápasových vstupeniek pre dieťa.

Novinkou je aj sezónna vstupenka „TOP 10” na desať domácich zápasov s najatraktívnejšími súpermi, kde je reálny predpoklad rýchleho vypredania vstupeniek. Tá však bude o čosi drahšia ako bežný súčet zápasových vstupeniek na tieto zápasy a je určená pre náročnejšieho diváka, ktorý nemá záujem o celú sezónu, ale iba o navychytenejšie zápasy. Do predaja sa dostane po ukončení oboch vĺn predkupného práva začiatkom augusta v limitovanom počte.

Príjem z ticketingu zostáva aj v tejto sezóne kľúčovou súčasťou rozpočtu Slovana a všetky príjmy zo vstupného poputujú naspäť do klubu na zabezpečenie kvalitnej organizácie zápasu ako komplexného voľnočasového zážitku pre celú rodinu.

S akýmkoľvek problémom, pripomienkou alebo žiadosťou o radu, týkajúcimi sa predpredaja sezónnych vstupeniek „HC SLOVAN KHL 2015/16" sa záujemcovia o permanentky môžu obrátiť na Centrálne predajné miesto Ticketportalu, telefonická hotlinka: 0905 700 909, email: help@ticketportal.sk.

Dôležité linky:

Prehľad cien permanentiek a zápasových vstupeniek „HC SLOVAN KHL” v sezóne 2015/16

Dôležité upozornenia

Online predpredaj Ticketportal

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite