Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dnešná spoločnosť dáva prednosť tipovaniu cez internet

.pR .promotion

Povedali by ste pred desiatimi rokmi, že si niekedy podáte svoj tiket bez toho, aby ste museli zájsť do najbližšej pobočky stávkovej kancelárie?

Dnešná spoločnosť dáva prednosť tipovaniu cez internet nanaplus/fotky&foto
Dnes je to realita. Online stávkovanie sa stáva čoraz viac populárnejším a teší sa čoraz väčšej priazni stávkarov. Pozrite sa, aké výhody ponúkajú stávkové kancelárie svojim zákazníkom vďaka online tipovaniu.

Všetko vybavíte z pohodlia domova

Stávkovanie cez internet je v porovnaní s tipovaním na kamennej pobočke oveľa jednoduchšie. Už nemusíte čakať v dlhých radoch alebo sa obmedzovať v časových intervaloch, keď je pobočka otvorená. Teraz vám na podanie plnohodnotného tiketu, vkladu či výberu peňazí stačí pár kliknutí na vašom počítači alebo notebooku. Najskôr je však potrebné zaregistrovať sa. Registrácia je veľmi prostá a časovo nenáročná. V priebehu pár minút si vytvoríte svoj vlastný hráčsky účet a následne môžete vložiť aj svoj prvý vklad. Spôsobov, ako si vložiť na konto finančné prostriedky, je veľmi veľa a určite sa nájde aj ten, čo vyhovuje práve vám.

Získate benefity

Prakticky každá stávková kancelária prináša novoregistrovaným klientom mimoriadne atraktívny vstupný bonus, ktorý sa môže vyšplhať až na hodnotu niekoľko stoviek eur. Takisto sa môžete zapojiť do rôznych súťaží. Napríklad, v stávkovej kancelárii Tipsport si môžete zmerať sily so svojimi tipérskymi kolegami pri LIVE tipovaní vybraného zápasu. Víťaz súťaže berie najvyšší počet netov, za ktoré môže následne vložiť ďalší tiket. Tiež sa možno vyhnúť zbytočným poplatkom.

nanaplus/georgejmclittle

Náš tip: V stávkovej kancelárii Tipsport tipujete cez internet bez manipulačného poplatku.

Na pobočke si LIVE tiket nepodáte

Stávková ponuka je pri klasickom tipovaní identická ako na pobočke. Navyše, na internete si odvodené stávky konkrétneho zápasu nemusíte hľadať v hŕbe papierov, stačí, keď si ich jednoducho rozkliknete. Okrem bohatej ponuky stávkových príležitosti pri zápase nájdete aj prehľadné tabuľky a štatistiky, ktoré vám pomôžu lepšie zvoliť svoj tip. Najviac stávok býva prijatých na najsledovanejšie turnaje, akými sú predovšetkým MS v hokeji, vo futbale alebo OH. Veľký lákadlom online stávkovania je aj veľká ponuka LIVE stávok. Každý deň si môžete vybrať z obrovskej palety športov od tých najpopulárnejších až po tie menej známe. Ponuka kurzových príležitostí je veľmi pestrá a po stavení tiketu sa prakticky okamžite dozviete, či ste boli úspešný, alebo nie.

Sledujte zápasy naživo

Pri LIVE stávkovaní vám chvíle spríjemnia priame prenosy, ktorými disponuje či už stávková kancelária Niké, Tipsport, alebo Fortuna. Napríklad stávková kancelária Fortuna každý rok vysiela vo svojej športovej stanici až 12-tisíc prenosov, ako sa uvádza v tejto recenzii. Program zápasov, ktoré si budete môcť vychutnať naživo nájdete v kalendári priamych prenosov. Pri LIVE stávkovaní máte šancu využívať aj diskusné fórum. Dozviete sa, čo iní tipéri hovoria na daný priebeh zápasu, a tiež sa môžete pochváliť víťazným tiketom.

Online ste 24 hodín denne, 7 dní v týždni

Online stávkovanie každý rok napreduje čoraz viac. Veľkým hitom sú mobilné aplikácie, ktoré sú určené pre smartfóny s operačným systémom Android, iOS alebo Windows Phone. Takisto mobilné aplikácie, ktorými disponuje Tipsport alebo Fortuna sú dostupné aj pre tablety či iPhony. Stačí sa len pripojiť na internet a môžete plnohodnotne tipovať. Cez mobil si tiež môžete pozrieť archív svojich tiketov a nechať si výsledok vášho tiketu zaslať prostredníctvom SMS.

Na záver odporúčame pozrieť sa, ktoré stávkové kancelárie majú udelenú licenciu na prevádzkovanie hazardných hier. Tieto spoločnosti nájdete na stránke MF SR www.mfsr.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite