Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Sadrokartónová doska Activ´Air

.promotion

Interiér je miesto, kde trávime až 85 % času. Či už doma, v kancelárii, obchodných centrách, športových zariadeniach, školách alebo škôlkach. A práve preto by sme mali myslieť na kvalitu vnútorného ovzdušia.

Nová sadrokartónová doska od spoločnosti Rigips prispieva k čistote vnútorného ovzdušia tak, že eliminuje koncentrácie formaldehydu až o 70 percent. Jej unikátnosť a účinnosť spočíva v revolučnej technológii Activ’Air® , ktorá dokáže túto látku zo vzduchu nielen zachytiť, ale aj rozložiť na neškodné látky, pričom nedochádza k ich spätnému vylučovaniu.
Activ´Air® predstavuje moderné, ekologické, ekonomické a v neposlednom rade dlhodobé riešenie, ako bývať zdravšie. „Molekuly formaldehydu sú oveľa menšie, ako sú póry na tomto materiáli. Aj keď sa nám zdá, že je hladký a nepriepustný, je ľahko priedušný. Pri tom, ako vzduch prúdi okolo dosky, dostáva sa zároveň aj do nej. Máme odskúšané, že sa dosiahne až 70-percentné zníženie koncentrácie formaldehydu v miestnosti, ak je použitý na meter kubický priestoru meter štvorcový tejto dosky,“ hovorí Ing. Juraj Mlynarčík, manažér Technickej akadémie Rigips.
Dosku RB Activ´Air® je možné použiť na všetky typy konštrukcií, kde sa pracuje s bežnými sadrokartónovými doskami (podhľadoch, priečkach či predsadených stenách) a jej montáž nevyžaduje žiadne zvláštne technologické postupy. „Sadrokartónové dosky Activ’Air® odporúčame do detských izieb, spální, kancelárií, zdravotníckych zariadení a škôlok, jednoducho všade tam, kde sa kladú vyššie nároky na kvalitu ovzdušia,“ vysvetľuje odborník na sadrokartón Ing. Róbert Vinca zo spoločnosti Rigips. Výhodou je tiež cenová dostupnosť, nenáročná montáž, široká využiteľnosť a extra dlhá funkčnosť – špecializovaná doska vydrží chrániť váš domov neuveriteľných 50 rokov! Účinnosť technológie Activ'Air® bola overená akreditovanými laboratóriami EUROFINS a Vito podľa ISO 16000-23 a aj meraním Štátnym zdravotným ústavom v Prahe.
Rigips, významný výrobca a dodávateľ sadrokartónových systémov, priniesol na trh sadrokartónovú dosku s technológiou Activ’Air® ako trvalé riešenie na skvalitnenia ovzdušia v interiéri. Viac informácií nájdete na: www.activ-air.sk.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite