Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Premiér sa v stredu stretne s Macronom, von der Leyenovou i Fialom

.tasr .slovensko

S Macronom bude Ódor hovoriť o vzťahoch oboch krajín, ako aj o aktuálnej geopolitickej a hospodárskej situácii. Premiér sa v stredu zúčastní aj na medzinárodnej bezpečnostnej konferencii Globsec Bratislava Forum.

Premiér sa v stredu stretne s Macronom, von der Leyenovou i Fialom SITA/Diana Černáková

predseda vlády SR Ľudovít Ódor sa v stredu (31. 5.) stretne s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom, predsedníčkou Európskej komisie Ursulou von der Leyenovou a aj s českým premiérom Petrom Fialom. TASR o tom informovali z tlačového a informačného odboru Úradu vlády (ÚV) SR. S Macronom bude Ódor hovoriť o vzťahoch oboch krajín, ako aj o aktuálnej geopolitickej a hospodárskej situácii.

„Na ÚV SR tiež privíta svojho českého kolegu Petra Fialu. Vzhľadom na to, že Česká republika je naším najbližším partnerom, témou pracovnej večere bude najmä prehlbovanie a rozvoj slovenskej a českej spolupráce vo viacerých oblastiach,“ podotkli z ÚV SR.

Priblížili, že Ódor sa v stredu zúčastní aj na medzinárodnej bezpečnostnej konferencii Globsec Bratislava Forum, kde sa stretne s von der Leyenovou, chorvátskym premiérom Andrejom Plenkovićom či podpredsedníčkou vlády Ukrajiny pre európsku a euroatlantickú integráciu Oľhou Stefanišynovou.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite