Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Strana Demokrati je stále pripravená diskutovať o spájaní

.sita .slovensko

Uviedol to člen strany a poslanec parlamentu Juraj Šeliga v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12. Vyjadril sa aj, že budú diskutovať aj o vyslovení dôvery vláde.

Strana Demokrati je stále pripravená diskutovať o spájaní SITA/Diana Černáková

demokrati sú stále pripravení diskutovať o spájaní. Uviedol to člen strany a poslanec parlamentu Juraj Šeliga v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12. Podľa poslanca a podpredsedu strany Sloboda a Solidarita (SaS) Branislava Gröhlinga máme na pravej strane politického spektra viac predsedov, než voličov. Podotkol ale, že súčasné neúspešné spájanie môže naznačovať vývoj, aký by nastal po voľbách v prípade, ak by sa tieto subjekty dostali to parlamentu. On sám sa chce zasadzovať za hodnotové spájanie.

V relácii Šeliga uviedol, že Strana Demokrati sú pripravení diskutovať o vyslovení dôvery vláde. Dodal ale, že chcú vidieť programové vyhlásenie vlády. Šeliga tiež uviedol, že ich strana má určité priority. Poslanec parlamentu a podpredseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Branislav Gröhling uviedol, že SaS plánuje úradníckej vláde vyjariť podporu.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite