Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V dome Igora Matoviča nahlásili bombu, prípadom sa zaoberá polícia

.tasr .slovensko

Informáciu potvrdil Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO.

V dome Igora Matoviča nahlásili bombu, prípadom sa zaoberá polícia SITA/Diana Černáková

v dome lídra OĽaNO Igora Matoviča v piatok nahlásili bombu, prípadom sa zaoberá polícia. Pre TASR to potvrdil Peter Dojčan z mediálneho tímu hnutia. Upozornil na to týždenník Plus 7 dní. 

„Túto informáciu môžeme potvrdiť. Prípadom sa zaoberá polícia, ktorá podnikla potrebné kroky. Vyhrážanie sa útokom na rodinu a obydlie kohokoľvek považujeme za mimoriadne odporné a zbabelé konanie. Igor Matovič sa však zastrašiť nenechá,“ uviedol pre TASR Dojčan.

Poslanci tzv. Občiansko-demokratickej platformy, ktorí odišli z klubu OĽaNO, odsúdili prejavy zastrašovania verejných funkcionárov. Výbušninu okrem Matoviča nahlásili totiž aj v mieste bydliska špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica.

„Platforma odsudzuje extrémistické a kriminálne násilie voči každému občanovi. Osobitne, ak sa deje voči predstaviteľom verejnej moci a ich rodinám,“ konštatuje v stanovisku. Príslušné orgány štátu zároveň žiada, aby včas odhalili a potrestali páchateľov. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite