Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V mieste bydliska Lipšica nahlásili bombu, hrozba sa nepotvrdila

.tasr .slovensko

Bytový dom museli evakuovať. Bratislavská polícia uviedla, že pyrotechnická prehliadka sa skončila s negatívnym výsledkom.

V mieste bydliska Lipšica nahlásili bombu, hrozba sa nepotvrdila SITA/Diana Černáková

v mieste bydliska špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica nahlásili výbušninu. Bytový dom museli evakuovať. Lipšic o tom informoval na sociálnej sieti. Pyrotechnická prehliadka sa skončila s negatívnym výsledkom, uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

„Podobné incidenty mňa ani mojich kolegov na Úrade špeciálnej prokuratúry nijako neovplyvnia v našej práci a ani v našom cieli, aby Slovensko bolo krajinou, kde nikto nestojí nad zákonom,“ vyhlásil Lipšic. Zároveň všetkých vyzval, aby z útokov na jeho osobu vynechali jeho manželku a deti. 

Ako komentoval špeciálny prokurátor, nenávistné prejavy zo strany niektorých obvinených, podozrivých, ich obhajcov a politikov nemajú žiadnu hranicu. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite