Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Televízny okruh RTVS Trojka končí

.sita .slovensko

Televízny okruh Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Trojka končí. Jeho vysielanie sa skončí 30. novembra 2022.

Televízny okruh RTVS Trojka končí Trojka/Facebook

rozhlasové programy, ktoré boli v televíznom formáte vyrábané do jej vysielania, sa do konca roka presunú na televízny okruh :24, a to s premiérovými časťami vo vianočnej štruktúre. Na :24 sa presunie i Historický kalendár a poniektoré seriály, zakúpené pre Trojku, plánuje RTVS v budúcnosti odvysielať na Jednotke. Vysielanie ukončí hudobným recitálom Evy Sepešiovej Šťastný deň. V tlačovej správe o tom informovala RTVS.

„Veľmi pekne ďakujem všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom pracovali na tom, aby bola Trojka tým najlepším televíznym spoločníkom pre divákov. Osobitne ďakujem za veľkú profesionalitu a nadšenie intendantke Judite Gembickej. Odviedla naozaj bravúrnu prácu s televíznym archívom, z ktorého so svojím tímom vždy dokázala vytiahnuť tie najžiarivejšie klenoty,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj. Gembická doplnila, že uzatvárajú kapitolu návratov do klenotnice televíznej tvorby.

Trojka začala svoju činnosť 22. decembra 2019. Bola zameraný na diváctvo vo veku nad 60 rokov a vysielala domácu archívnu tvorbu, ale i české seriály a nové televízne formáty.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite