Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Monitorovacie zariadenie nájdené na aute Františka Imreczeho rieši NAKA

.sita .slovensko

Predmet nájdený na aute bývalého riaditeľa finančnej správy Františka I., ktorý spolupracuje s políciou vo viacerých kauzách, rieši Národná kriminálna agentúra.

Monitorovacie zariadenie nájdené na aute Františka Imreczeho rieši NAKA DIANA ČERNÁKOVÁ/SITA

bývalý prezident Finančnej správy SR František Imrecze, ktorý spolupracuje s orgánmi činnými v trestnom konaní na objasňovaní sledovaných káuz, si našiel pod autom neznámy predmet, pričom podľa všetkého ide o monitorovacie zariadenie. Informuje o tom spravodajský portál Aktuality.sk

Podľa portálu mal Imrecze magnetom pripevnený predmet pod autom na pomerne viditeľnom mieste. Privolaní experti okamžite začali preverovať, či ide o nástražný systém, alebo lokalizačné zariadenie.

„Zrejme ide o GPS zariadenie na monitorovanie polohy, predmet bol oblepený páskou, nasadenie pôsobilo neprofesionálne," uviedli Aktuality.sk. Dodali, že momentálne sa v tejto súvislosti na mieste nálezu v bratislavskej Petržalke nachádza zásahové vozidlo, pyrotechnik, vycvičené psy a množstvo policajtov.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite