Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dáta bez pátosu: Aby sme rozumeli veľkosti problému (ne)priznávania práv menšinám ​

.dáta bez pátosu .slovensko

My sme tak mimo, tak na okraji a tak extrémne vpravo a mimo raster a optiku, že sa divím, že to v EÚ neusekli za štvorkou Maďarsko/Chorvátsko/Bulharsko/Rumunsko a nenechali nás v špeciálnej kategórii. Píše Ivan Bošňák.

Dáta bez pátosu: Aby sme rozumeli veľkosti problému (ne)priznávania práv menšinám ​

nenapraviteľní, Slovensko je prvé v rebríčku korupcie v EÚ.

To je v podstate upieranie rovnosti príležitostí.

KORUPCIA berie ľuďom/podnikateľom/firmám a aj občianskym združeniam (NGO) slobodu a nádej, potiera rovnosť a zvýhodňuje podlosť,  krivosť, zlo, podvod, odplatu a pomstu.

NEVRAŽIVOSŤ berie ľuďom nádej, vieru a je pravým opakom lásky, rovnosti, pokoja, mieru a slobody.

Politici a straníci sú na Slovensku priamo symbolom korupcie a krivosti. Ak nie sú priamo ich symbolom/logom/tvárou, tak sú nepriamo a priamo svedkami akceptovania korupcie a krivosti.

V našom a v mojom živote pri nulovej tolerancii korupcie sme svojím postojom priamo ohrozili a ohrozovali naše rodiny a ich životy. Je to a bolo to takto vážne.

Ale je to nič oproti tomu, ako svoje životy a slobodu (pohybu, zmýšľania, vyjadrovania) ohrozujú na Slovensku príslušníci akýchkoľvek a všetkých menšín, minorít a podmnožín už len tým, že SÚ, EXISTUJÚ, a niekto ich vidí.

Potrebujeme vedieť, že bazálne, pudové, komunistami, klérom a pohrobkami fašistov živené nastavenie mysle, vedomia, úsudkov a hodnotenia väčšiny Slovákov je: čokoľvek aj v náznakoch menšinové POTIERAŤ, ODSÚDIŤ, v lepšom prípade opľuť, ohovoriť a pošpiniť.

V horšom prípade zahnať do kúta, udrieť, poraniť, zjazviť, zničiť a zabiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite