Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hlásateľ RTVS Ťapák má vlastnú reláciu na dezinformačnom portáli

.bibiána Kristína Danitová .slovensko

Herec Marek Ťapák, ktorého hlas sa ozýva k divákom Rádia Regina, sa bude prihovárať aj návštevníkom konšpiračného portálu Infovojna. Prokremeľsky orientovaný web mu dal rovno vlastnú reláciu. Ako prvý o tom informoval spravodajský portál O médiách.

Hlásateľ RTVS Ťapák má vlastnú reláciu na dezinformačnom portáli SITA/Diana Černáková

marek Ťapák v minulosti pôsobil ako programový riaditeľ verejnoprávnej RTVS. Dnes je hlásateľom spotov televízie a hlasom Rádia Regina. V utorok bol prvým rečníkom protivládneho protestu, ktorý organizovala politická strana Smer. „Moja manželka nechcela, aby som sem prišiel, pretože mala strach a bála sa, že ma vyhodia a zrušia mi zmluvu v RTVS,“ začal svoj prejavu Ťapák. Podľa webového portálu O médiách má herec podpísané s RTVS dve zmluvy. Na základe nich je od roku 2021 do konca roku 2023 staničným hlasom Rádia Regina a denným „upútavkovým“ hlasom vysielania televízie. Zároveň však herec dodal, že nové vedenie považuje za dostatočne profesionálne a demokratické na to, aby rešpektovalo iné názory. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite