Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšetrovateľ NAKA Martin Juhás zostáva naďalej obvinený

.tasr .slovensko

Vyšetrovateľa obvinili v súvislosti s kauzou Poľovníckej chaty v apríli zo zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa.

Vyšetrovateľ NAKA Martin Juhás zostáva naďalej obvinený SITA/POLÍCIA SR

vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Martin J. zostáva naďalej obvinený. Prokurátorka Generálnej prokuratúry (GP) SR zamietla jeho sťažnosť proti obvineniu. TASR to potvrdil obhajca obvineného Roman Kvasnica. Upozornil na to denník Sme.

„Prokurátorka Generálnej prokuratúry SR rozhodla dňa 12. augusta 2022 v mene generálneho prokurátora SR o sťažnosti obvineného M. J.,“ uviedol pre TASR hovorca prokuratúry Dalibor Skladan. Ozrejmil, že o samotnom rozhodnutí bude GP informovať až po jeho doručení oprávneným osobám. 

Vyšetrovateľa Martina J. obvinili v súvislosti s kauzou Poľovníckej chaty v apríli zo zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa. Kauza je známa z videí, ktoré boli medializované vlani v októbri. Zobrazujú, ako sa stretávali šéf Smeru-SD Robert Fico, obhajca obvineného policajného exprezidenta Tibora G. Marek P., syn Tibora G., bývalý minister vnútra Robert Kaliňák či podnikateľ Miroslav Bödör.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite