Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Minister obrany Naď zopakoval, že zvažuje odchod z politiky

.sita .slovensko

Naď v diskusnej relácii Analýzy Na hrane TV Joj uviedol, že by bol rád, keby ho vo funkcii vystriedal Juraj Krúpa.

Minister obrany Naď zopakoval, že zvažuje odchod z politiky SITA/Philip Davali/Ritzau Scanpix via AP

minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) opätovne potvrdil, že zvažuje odchod z politiky. Ako uviedol v relácii Analýzy Na hrane televízie Joj, k problémom, ktoré ako minister musí riešiť, sa okrem útokov zo strany opozície v poslednom čase pridávajú aj vnútrokoaličné spory a zbytočné politikárčenie. Poslednou kvapkou bol podľa neho odchod Juraja Krúpu z poslaneckého klubu OĽaNO. Podľa Naďa ho totiž Krúpa, s ktorým sa poznajú dve desaťročia, „odkopol ako špinavé prádlo".

„V živote som nikomu nepomohol ako jemu, možno ani niektorým členom rodiny," povedal Naď s tým, že Krúpa klamal, keď tvrdil, že ho dopredu informoval o zámere odísť. „Nie je to pravda a trošku sa ma to dotklo," skonštatoval minister. Rovnako podľa neho nie je pravda, že by mu ponúkal výhodné miesto na kandidátke OĽaNO.

Naď však zdôraznil, že Krúpovi praje len to najlepšie. „Ja by som bol dokonca rád, keby on bol ten nový minister obrany, ktorému budem odovzdávať tú funkciu, lebo geopoliticky je správne zameraný. Viem, že mu záleží na obrane," dodal Naď.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite