Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nechajme Matoviča (opäť) zachrániť Slovensko

.martin Papšo .slovensko

Situáciu podobnú tej dnešnej sme tu už mali. A vieme, ako to dopadlo. Tak prečo sa bavíme o konci koalície a predčasných voľbách?

ak jedna strana v koalícii získala 6 percent, tak nemá čo diktovať podmienky na odstúpenie lídra víťaza volieb, ktorý získal viac ako 25 percent! Tak aspoň argumentujú v OĽANO a my sa môžeme len domnievať, či sa vyjadrujú k roku 2018 (vtedy Fica s 28 percentami vyprevadil z vlády 6 percentný Most) alebo myslia aktuálnu situáciu. To bola len taká zlomyseľná poznámka, OĽANO samozrejme rozpráva o požiadavke SaS na odstúpenie Matoviča. Ale aj keď boli vtedy úplne iné okolnosti, minimálne to dokazuje, že žiadne podobné argumenty založené na percentách neplatia. 

Avšak to, že je to premrštená požiadavka si nemyslia len Obyčajní ľudia, ale aj niektorí neobyčajní komentátori. Je to vraj úplne nereálne. A teraz nie je jasné, či majú takú slabú pamäť alebo predstavivosť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite